Samsung Galaxy C9 Pro acum disponibil și pe negru; iată imagini cu noua variantă de culoare

1.769 ori
<b>Samsung Galaxy C9 Pro acum disponibil și pe negru; iată imagini cu noua variantă de culoare</b>Deși la debut phablet-ul Samsung Galaxy C9 Pro a fost lansat doar în două variante de culoare (roz, auriu), iată că de astăzi este introdusă o nouă nuanță și anume negru mat. Această versiune a fost listată pe site-ul companiei din China și avem totodată

Galaxy C9 Pro este un phablet pe care sud-coreenii de la Samsung l-au anunțat oficial pe piața chineză în luna octombrie a acestui an, smartphone ce de curând a primit și certificarea internaţională, semn că va fi lansat comercial și în alte regiuni. Descoperim astăzi faptul că handset-ul tocmai ce a primit o nouă variantă de culoare pe care o puteți admira în galeria de imagini de mai jos.

Samsung Galaxy C9 Pro

În China, acest smartphone se vinde deja la preţul de 470 de dolari, iar el aduce un corp metalic şi un ecran de 6 inch cu rezoluţie Full HD. Se remarcă şi camera sa de 16 megapixeli din spate, iar în față avem o cameră selfie cu aceeaşi rezoluţie.La bord găsim o baterie de 4000 mAh, scanner de amprente integrat în butonul Home şi slot microSD, plus un CPU Qualcomm Snapdragon 653 şi 6 GB RAM. 

Avem la dispoziție 64 GB stocare şi un nou design de antenă, ce implică fâşii mai înguste şi separate din plastic sunt incluse de asemenea pe acest nou venit. Cu puţin noroc, lansarea internaţională va aduce acest produs şi la noi. Ar fi fost bine să ruleze Nougat, dar ne descurcăm și cu Marshmallow.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×