MagCable este un cablu magnetic revoluţionar, care ar putea schimba experienţa de încărcare pe smartphone (Kickstarter)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 9.393 ori
<b>MagCable este un cablu magnetic revoluţionar, care ar putea schimba experienţa de încărcare pe smartphone (Kickstarter)</b>Ştiţi momentul acela &icirc;n care conectaţi un cablu microUSB la un telefon mobil pentru a-l &icirc;ncărca? Mai ales dacă era vorba de LG G3 (dacă &icirc;mi amintesc bine) uneori conectarea era anevoioasa şi chiar putea crăpa terminalul, daca nu...

Ştiţi momentul acela în care conectaţi un cablu microUSB la un telefon mobil pentru a-l încărca? Mai ales dacă era vorba de LG G3 (dacă îmi amintesc bine) uneori conectarea era anevoioasa şi chiar putea crăpa terminalul, daca nu nimereați bine portul. Ei bine, proiectul MagCable are rolul de a vă scăpa de acest gest şi el se dovedeşte un hit pe Kickstarter.

Echipa de la aMagic a creat acest proiect, care are nevoie de 50.000 de lire sterline finanţare şi a ajuns deja la 30.147 lire, cu 13 zile rămase. Cablul cu capat magnetic vine cu o varietate de accesorii şi este rezistent la apă şi praf, reversibil şi oferă transfer de date de mare viteză. Cablul în sine e fabricat din material nepoluant şi are lungime de un metru.

MagCable

Există atât o versiune microUSB, cât şi una Lightning şi numeroase adaptoare. Puteţi încărca handseturi Android, power bank-uri, MP3 playere, modele iPhone, difuzoare Bluetooth şi chiar un joystick de Playstation 4. Un puternic magnet neodymium oferă o conexiune foarte puternică, astfel încât mufa nu va cădea din locaşul sau nici când telefonul atârna cu susul în jos.

MagCable este un cablu magnetic revoluţionar, care ar putea schimba experienţa de încărcare pe smartphone (Kickstarter)

De asemenea a fost inclus un indicator luminos, care semnalează statusul încărcării şi transferurile de date. Preţul de bază pentru un MagCable este de 12 dolari pe Kickstarter, iar de la 30 de dolari în sus primiţi şi multiple adaptoare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×