Mai bine mai târziu decât niciodată: Xperia X10 primește multitouch; Viitorul firmware va salva vieți!

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.925 ori
<b>Mai bine mai târziu decât niciodată: Xperia X10 primește multitouch; Viitorul firmware va salva vieți!</b>înainte să vă explicăm ce legătură are Sony Ericsson cu salvarea de vieți, aflați că încă o dată producătorul de terminale Xperia ne amintește de ce această serie nu a avut popularitatea meritată. După ce versiunile de Android au...

înainte să vă explicăm ce legătură are Sony Ericsson cu salvarea de vieți, aflați că încă o dată producătorul de terminale Xperia ne amintește de ce această serie nu a avut popularitatea meritată. După ce versiunile de Android au întârziat să fie actualizate luni întregi, iată că de abia acum beneficiem de o actualizare de software care aduce multitouch pe Xperia X10.

Trecând la partea cu salvatul de vieți, aflăm că viitorul update de firmware va aduce pe modelele Xperia X8, X10 Mini și X10 Mini Pro suport ANT+, ele fiind astfel capabile să se conecteze la monitoare de puls portabile și tot soiul de gadgeturi pentru fitness. Interesant e faptul că aceste chipseturi cu suport ANT+ se aflau deja pe terminalele Sony Ericsson, dar nu beneficiau încă de suport software.

Astfel, folosind telefonul Xperia vă veți monitoriza pulsul, numărul de pași și tot soiul de parametri care asigură o sesiune de fitness impecabilă. E dezamăgitor să vedem un telefon bun precum este X10 primind multitouch de abia în 2011, când există deja smartphone-uri dual core și în curând și telefoane cu ecran 3D.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×