Samsung pregătește un telefon cu tastatură QWERTY portrait glisantă, un nou BlackJack?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.756 ori
<b>Samsung pregătește un telefon cu tastatură QWERTY portrait glisantă, un nou BlackJack?</b>Dacă va mai amintiți de designul telefoanelor Samsung BlackJack, ei bine iată că acestea sunt gata de revină în acțiune, prin intermediul unui nou model. Este vorba de un slider cu tastatură portrait QWERTY și dotat cu Android în locul lui...

Dacă va mai amintiți de designul telefoanelor Samsung BlackJack, ei bine iată că acestea sunt gata de revină în acțiune, prin intermediul unui nou model. Este vorba de un slider cu tastatură portrait QWERTY și dotat cu Android în locul lui Windows Mobile, care rula pe BlackJack.

Handsetul va debuta în oferta operatorului Sprint, iar prețul și data să de lansare nu sunt cunoscute deocamdată. Considerat un rival pentru Droid Pro, telefonul celor de la Verizon, acest handset nu va avea dotări prea impresionante și nu ne așteptam la HSPA+ sau 4G pe el, nici la un procesor de 1GHz.

La urma urmei este vorba despre un terminal care permite scrierea rapidă a mesajelor și socializarea. Având în vedere că tot Samsung va produce și noul Sidekick 4G, ne întrebăm dacă aceste produse nu vor fi rivale între ele.

Samsung pregătește un telefon cu tastatură QWERTY portrait glisantă, un nou BlackJack?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×