Mai exista un telefon Nokia cu touchscreen in afara de Tube 5800

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.129 ori
<b>Mai exista un telefon Nokia cu touchscreen in afara de Tube 5800</b>Desi am sustinut pana acum cu tarie (impreuna cu majoritatea site-urilor de specialitate) ca Nokia Tube este primul telefon cu touchscreen al finlandezilor, Symbian-Freak.com afirma ca producatorul ar mai fi lansat un astfel de terminal in 2003: Nokia...

Desi am sustinut pana acum cu tarie (impreuna cu majoritatea site-urilor de specialitate) ca Nokia Tube este primul telefon cu touchscreen al finlandezilor, Symbian-Freak.com afirma ca producatorul ar mai fi lansat un astfel de terminal in 2003: Nokia 7710.

S-a renuntat la acest smartphone destul de rapid, din motive necunoscute si din cate putem vedea in imaginea de mai sus, Nokia 7710 implica utilizarea unui stylus. Observati diferenta dintre primul handset Nokia full touchscreen (dreapta) si un prototip concept al lui Nokia tube (stanga). Evident ca noul Nokia va renunta la dependenta de stylus, in favoarea unei experiente multi-touch, in stil iPhone.

In vreme ce stim datele de lansare ale principalilor rivali ai lui iPhone 3G, HTC Dream, HTC Touch Pro, Sony Ericsson XPERIA X1, Nokia Tube ramane incert. Chiar si modelul sau reprezinta un subiect de controversa, intrebarea fiind: "XpressMedia sau XpressMusic?". Dupa ce am vazut atat de multe telefoane din actuala generatie de hituri cu touchscreen suntem mai mult curiosi sa aflam cum va arata cel de-al treilea handset full touchscreen Nokia si nu neaparat Tube.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×