Apple castiga piata business de partea sa, Palm sufera

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.253 ori
<b>Apple castiga piata business de partea sa, Palm sufera</b>Desi Palm Treo Pro a incantat deja privirile clientilor business cu functiile si lookul sau, se pare ca Apple iPhone a devenit smartphone-ul preferat al companiilor si oamenilor de afaceri. Un studiu recent pe un esantion de 2000 de persoane implicate in...

Desi Palm Treo Pro a incantat deja privirile clientilor business cu functiile si lookul sau, se pare ca Apple iPhone a devenit smartphone-ul preferat al companiilor si oamenilor de afaceri.

Un studiu recent pe un esantion de 2000 de persoane implicate in domeniul IT la un nivel superior, arata ca 17% dintre acestia prefera un iPhone 3G drept terminalul ideal al companiei pentru care lucreaza/pe care o conduc. Intre timp, Palm sufera o scadere de popularitate si desi procentul era in favoarea acestora in februarie 2007 (22%), doar 6% dintre clientii business mai preferau acest brand in luna august a acestui an.

RIM conduce inca in preferintele oamenilor de afaceri cu 79%, cunoscand totusi o scadere de 3%, care poate fi pusa fie pe seama lui iPhone, fie pe seama crizei economice globale. BlackBerry-urile raman pe primul loc in acest top, de mai bine de un an, devenind definitia smartphone-urilor destinate sefilor de companii, oamenilor de afaceri si specialistilor IT.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×