Apple castiga piata business de partea sa, Palm sufera

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.319 ori
<b>Apple castiga piata business de partea sa, Palm sufera</b>Desi Palm Treo Pro a incantat deja privirile clientilor business cu functiile si lookul sau, se pare ca Apple iPhone a devenit smartphone-ul preferat al companiilor si oamenilor de afaceri. Un studiu recent pe un esantion de 2000 de persoane implicate in...

Desi Palm Treo Pro a incantat deja privirile clientilor business cu functiile si lookul sau, se pare ca Apple iPhone a devenit smartphone-ul preferat al companiilor si oamenilor de afaceri.

Un studiu recent pe un esantion de 2000 de persoane implicate in domeniul IT la un nivel superior, arata ca 17% dintre acestia prefera un iPhone 3G drept terminalul ideal al companiei pentru care lucreaza/pe care o conduc. Intre timp, Palm sufera o scadere de popularitate si desi procentul era in favoarea acestora in februarie 2007 (22%), doar 6% dintre clientii business mai preferau acest brand in luna august a acestui an.

RIM conduce inca in preferintele oamenilor de afaceri cu 79%, cunoscand totusi o scadere de 3%, care poate fi pusa fie pe seama lui iPhone, fie pe seama crizei economice globale. BlackBerry-urile raman pe primul loc in acest top, de mai bine de un an, devenind definitia smartphone-urilor destinate sefilor de companii, oamenilor de afaceri si specialistilor IT.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×