Mai multe fotografii HTC Vox, Însă nicio informație despre 3G

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.126 ori
<b>Mai multe fotografii HTC Vox, Însă nicio informație despre 3G</b>Ați auzit vreodată zicala, &bdquo;Nu poți scoate mai mult dintr-un lucru foarte bun&rdquo;? Credem din toată inima că vom reuși totuși să vă aducem mai multe fotografii cu modelul S710, alias HTC Vox. Fiind foarte asemănător cu HTC Libra,...

Ați auzit vreodată zicala, „Nu poți scoate mai mult dintr-un lucru foarte bun”? Credem din toată inima că vom reuși totuși să vă aducem mai multe fotografii cu modelul S710, alias HTC Vox.

Fiind foarte asemănător cu HTC Libra, modelul Vox a fost îmbunătățit pentru a oferi suport pentru o tastatură direcțională cu 4 benzi, iar bara de spațiu a fost dusă spre centru pentru a asigura o mai bună experiență utilizatorului.

încă nu există nici o informație cu privire la dacă sau nu vom avea UMTS, dar trebuie să ținem pumnii strânși și să ne rugăm la ce-i mai bun.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×