Viitoarele telefoane Motorola dezvăluite chiar de președintele executiv

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.475 ori
<b>Viitoarele telefoane Motorola dezvăluite chiar de președintele executiv</b>Ron Garriques, președinte al &bdquo;dispozitivelor mobile Motorola&rdquo;, a oferit recent investitorilor o scurtă privire la viitoarele telefoane ale companiei. Prezentarea a fost postată on-line [PDF]. După cum ne așteptam, multe din anunțurile...

Ron Garriques, președinte al „dispozitivelor mobile Motorola”, a oferit recent investitorilor o scurtă privire la viitoarele telefoane ale companiei. Prezentarea a fost postată on-line [PDF].

După cum ne așteptam, multe din anunțurile făcute de Motorola vor fi telefoane 3G. telefoanele dezvăluite în cadrul prezentării lui Garriques sunt versiuni 3G ale telefoanelor anterior anunțate:

    * KRZR K3 - KRZR cu 3G și cameră secundară pentru apeluri video
    * RIZR Z8 - RIZR cu UMTS și HSDPA
    * Q EDGE – versiunea GSM al originalului Q
    * Q2 - Q actualizat cu versiunile HSDPA și EV-DO pentru 3GSM

Garriques a mai dat și căteva informații despre linia de telefoane SCPL (Scalpel). Prezentarea ne informează că aceste dispozitive vor fi pe bandă largă, dar nu oferă nicio informație cu privire la data lansării. Motorola tot vorbește despre SCPL de mai bine de un an și la început s-a crezut că este un succesor al RAZR (lucru pe care l-a făcut KRZR în locul lui).

Motorola KRZR K3

Motorola RIZR Z8

Motorola RIZR Z8

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×