Making of: cum a luat naștere Nokia Lumia 800 (Video)

1.818 ori
<b>Making of: cum a luat naștere Nokia Lumia 800 (Video)</b>Când analizăm telefoane și le facem reviewul, noi avem în fata produsul finit și rezultat a numeroase prototipuri care nu vor vedea vreodată lumina zilei. Ne-am întrebat de multe ori cum arătau machetele și schițele super-telefoanelor care ne...

Când analizăm telefoane și le facem reviewul, noi avem în fata produsul finit și rezultat a numeroase prototipuri care nu vor vedea vreodată lumina zilei. Ne-am întrebat de multe ori cum arătau machetele și schițele super-telefoanelor care ne trec prin mână... Ei bine, acum Nokia ne oferă răspunsul, cel puțin în cazul lui Nokia Lumia 800.

Frate geamăn cu Nokia N9, acest device vine cu Windows Phone 7.5 Mango și schimbă puțin diagonala device-ului, adăugându-i și un buton pentru cameră. E clar faptul că ambele telefoane au fost create în aceeași perioadă, iar adevăratul "boom" în procesul de creație a fost secunda în care forma telefonului a apărut pe hârtie și sub formă de mulaj din lemn, cum se vede mai sus.

Rețineți că de îndată ce a apărut Nokia N9, toate review-urile i-au adus laude cu privire la design și toți reviewerii și-au dorit ca el să nu fie doar o ediție limitată, ci începutul unei serii. Nokia Lumia 800 face din aceste dorințe o realitate și continuă moștenirea lui N9. în clipul de mai jos, pe care vi-l recomand cu căldură vedem cum Microsoft și Nokia au lucrat împreună, finlnadezii oferind limbajul de design "Fabula", iar Microsoft punând la dispoziție conceptul "Metro", din spatele lui Windows Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×