Umbra lui Steve Jobs planează asupra CEO-ului Sony, inspirat de gurul tech

1.481 ori
<b>Umbra lui Steve Jobs planează asupra CEO-ului Sony, inspirat de gurul tech</b>într-un interviu recent cu Wall Street Journal, Howard Stringer, CEO Sony a amintit de Steve Jobs de câteva ori și de inspirația pe care acesta o reprezinta pentru oficialul companiei japoneze. Nu este prima oară când sesizam o legătură între...

într-un interviu recent cu Wall Street Journal, Howard Stringer, CEO Sony a amintit de Steve Jobs de câteva ori și de inspirația pe care acesta o reprezinta pentru oficialul companiei japoneze. Nu este prima oară când sesizam o legătură între Sony și Apple, știut fiind faptul că Jobs admira creatorul consolelor PlayStation și s-a folosit de modelul acestora de a face afaceri.

Stringer afirma că i-a luat 6 ani lui Jobs să creeze iTunes, iar lui i-au luat 5 ani să creeze o platformă care să concureze cu cea Apple și să interconecteze consolele PlayStation, telefoanele SE, computere și televizoare. De-a lungul interviului din Wall Street Journal Stringer a tot amintit de Jobs și de realizările și moștenirea sa. Au existat și evidentele comparații între Apple și Sony, mai ales că ambele au inovat industria muzicală.

în anii 80 Sony dobora recorduri cu Walkman-ul sau, în vreme ce Apple a reinventat experienta muzicală cu iPod-ul la începutul anilor 2000. Fan declarat Steve Jobs, Howard Stringer a povestit și lucrurile pe care le-a învățat de la fostul CEO Apple, care îi recomanda oficialului Sony să se concentreze mai mult. Ca în cazul multor altor companii, problema e reprezentată de prea multe produse și faptul că marketingul nu le acoperă pe toate în mod egal. Pe viitor Stringer intenționează sa mai elimine din produse și să axeze pe cele la care Sony excelează.

și pentru asta Jobs va fi considerat inspirația...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×