Mama şi tatăl tuturor giveaway-urilor e aici! Unbox Therapy oferă o camionetă plină de iPhone-uri 6S! (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 3.370 ori
<b>Mama şi tatăl tuturor giveaway-urilor e aici! Unbox Therapy oferă o camionetă plină de iPhone-uri 6S! (Video)</b>De obicei c&acirc;nd auzim de un giveaway, ne g&acirc;ndim la un telefon sau poate o tabletă primită de un abonat la un YouTuber celebru sau vreun concurs organizat de un retailer. Ei bine, azi vedem apogeul giveaway-urilor, aşa cum numai imaginaţia...

De obicei când auzim de un giveaway, ne gândim la un telefon sau poate o tabletă primită de un abonat la un YouTuber celebru sau vreun concurs organizat de un retailer. Ei bine, azi vedem apogeul giveaway-urilor, aşa cum numai imaginaţia conturilor false de Facebook ce promit iPhone-uri pe loc poate scorni. Diferenţa e că acum totul e real.

Faimosul canal YouTube Unbox Therapy, cunoscut pentru rolul infam de a fi propagat ideea de Bendgate, oferă un portbagaj plin (şi uriaş) cu modele iPhone 6S. A cumpărat Apple bunăvoinţa acestui canal? A fost iertată firma americană pentru Bendgate? Nu ştim şi nu ne pasă, ci ne bucurăm că există un reviewer atât de darnic pe web. Modelele iPhone 6S puse la bătaie aici sunt de toate culorile şi variantele de stocare pe care vi le puteţi imagina.

Condiţia pentru a obţine un handset e simplă: trebuie să fiţi abonaţi la canalul Unbox Therapy, să postaţi un comentariu la clipul de mai jos şi să vă ţineţi pumnii. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe Twitter în perioada următoare. Asta da concurs!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×