Samsung Galaxy View debutează oficial; Samsung insistă că nu e o tabletă de 18.4 inch ci un "terminal mobil pentru divertisment"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 903 ori
<b>Samsung Galaxy View debutează oficial; Samsung insistă că nu e o tabletă de 18.4 inch ci un "terminal mobil pentru divertisment"</b>La IFA 2015 un interesant produs Samsung primea un teaser, sub numele de Samsung Galaxy View. Acelaşi model reapare &icirc;n peisaj astăzi, debut&acirc;nd oficial, dar &icirc;n mod interesant Samsung insistă că aceasta nu e o tableta. &nbsp;...

La IFA 2015 un interesant produs Samsung primea un teaser, sub numele de Samsung Galaxy View. Acelaşi model reapare în peisaj astăzi, debutând oficial, dar în mod interesant Samsung insistă că aceasta nu e o tableta.

Producătorul sud coreean numeşte acest produs "un terminal mobil pentru divertisment", care oferă 8 ore de funcţionare şi un ecran touch de 18.4 inch, cu rezoluţie Full HD. Produsul măsoară 11.9 mm în grosime, rulează Android 5.1 şi cântăreşte 2.65 kg. El vine cu un slot nano SIM, suport LTE şi dispune de un procesor octa core Samsung Exynos 7580 de 1.6 GHz, 2 GB RAM şi 16 sau 32 GB stocare.

Samsung Galaxy View debutează oficial; Samsung insistă că nu e o tabletă de 18.4 inch ci un "terminal mobil pentru divertisment"

În plus, avem parte de un slot microSD, o cameră frontală de 2.1 MP şi o baterie de 5700 mAh. Galaxy View oferă şi conectivitate WiFi şi Bluetooth 4.1 şi are difuzoare stereo de 4 watt şi un kickstand integrat. În zona sa superioară se află un mâner special care face gadgetul mai uşor de transportat. Deşi Samsung nu a anunţat un preţ oficial, retailerii au început să listeze produsul la preţul de 599 dolari.

Samsung Galaxy View

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×