Mania iPhone 4 lovește România! Cererea de 3-4 ori mai mare decât oferta

2.344 ori
<b>Mania iPhone 4 lovește România! Cererea de 3-4 ori mai mare decât oferta</b>După ce am fost prezenți la lansarea lui iPhone 4 la sediile Cosmote și Vodafone, putem spune cu mâna pe inimă că românul e pasionat de iPhone. și nu suntem singurii care facem această afirmație, Financiarul publicând recent un articol în care...

După ce am fost prezenți la lansarea lui iPhone 4 la sediile Cosmote și Vodafone, putem spune cu mâna pe inimă că românul e pasionat de iPhone. și nu suntem singurii care facem această afirmație, Financiarul publicând recent un articol în care este amintită o cerere de 3-4 ori mai mare pentru iPhone 4 decât oferta disponibilă.

Deși terminalul este disponibil prin cei 3 mari operatori locali, aceștia se confruntă deja cu o problemă cu stocurile. Problema este prezentă și la nivel mondial, unde cererea este de asemenea mai mare decât oferta. Bogdan Matei, director de vânzări Vodafone declara recent pentru Financiarul că din ziua anunțării lui iPhone 4 și până în ziua dinaintea lansării sale, Vodafone a primit 12.000 de înregistrări pentru acest terminal.

Va reamintim că puteți achiziționa un iPhone 4 de la Cosmote cu prețuri începând de la 739 RON, cu abonament de 48.36 euro pe lună, până la 2679 RON cu abonament de 18.60 euro pe lună. La liber, telefonul costă 2750 RON, în varianta de 16GB, cea de 32 costând 3250 RON. Vodafone a mizat pe fidelitatea clienților existenți, oferindu-le șansa de a cumpăra un iPhone 4 la prețul de 99 euro, în varianta de 16GB. Abonamentul inclus în această ofertă costă 59 de euro lunar.

Operatorul estimează că 70% dintre cumpărătorii de iPhone 4 prin Vodafone vor fi clienți existenți deja, atrași de această ofertă. Noii clienți vor trebui să plătească 199 de euro pentru handset, plus abonamentul lunar de 59 de euro pe 2 ani. Avantaje au ambii operatori care au lansat smartphone-ul săptămâna trecută, astfel că în vreme ce Cosmote vinde iPhone-ul deblocat, Vodafone vă oferă și o asigurare specială în caz de distrugere și furt, la prețul de 4.99 euro pe lună.

Nu uitați și de Orange, care are iPhone 4 în ofertă cu luni bune înaintea celor 2 rivali. Cine va câștiga această bătălie sub semnul Apple?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×