Apple iTunes, dominant pe piața muzicii digitale, cu 66.2% din piață În trimestrul 3

1.339 ori
<b>Apple iTunes, dominant pe piața muzicii digitale, cu 66.2% din piață În trimestrul 3</b>Apple domină autoritar piața muzicii digitale în America, prin intermediul lui iTunes, care a obținut o cotă de piață de 66.2% în trimestrul 3 al acestui an. Pe locul 2 se află Amazon, cu 13.3% din piață, chiar dacă aceștia vând uneori...

Apple domină autoritar piața muzicii digitale în America, prin intermediul lui iTunes, care a obținut o cotă de piață de 66.2% în trimestrul 3 al acestui an. Pe locul 2 se află Amazon, cu 13.3% din piață, chiar dacă aceștia vând uneori aceleași melodii și albume ca și iTunes la prețuri mai scăzute.

în Europa, Spotify este cu siguranță mai la modă, oferindu-le utilizatorilor o colecție uriașă de muzică, pentru doar 10 euro pe lună. Atât streaming-ul, cât și download-urile sunt suportate, iar serviciul are și o aplicație specială pentru Android, Windows Phone 7 și Symbian. Serviciul nu este încă disponibil în SUA, de aici probabil și dominația lui iTunes.

și Google are planuri mari în acest domeniu, prezentând recent serviciul MOG, care costă doar 10 dolari pe lună, poate fi folosit pe iPhone și telefoane Android și oferă peste 9 milioane de melodii. Să nu uităm de Napster, Rhapsody și acestea sunt câteva exemple de servicii de streaming sau download de melodii. Va avea oare Spotify succes în SUA la fel cum are în Europa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×