MWC 2014: Samsung lansează oficial brățara inteligentă Gear Fit

1.378 ori
<b>MWC 2014: Samsung lansează oficial brățara inteligentă Gear Fit</b>Pe lângă lansarea lui Galaxy S5 ce a avut loc în cadrul evenimentului Unpacked 5, cei de la Samsung au prezentat și un nou device de tip portabil, mai precis o brățară inteligentă de monitorizare a activităților sportive, ce poartă numele de...

Pe lângă lansarea lui Galaxy S5 ce a avut loc în cadrul evenimentului Unpacked 5, cei de la Samsung au prezentat și un nou device de tip portabil, mai precis o brățară inteligentă de monitorizare a activităților sportive, ce poartă numele de Gear Fit.

Aceasta a fost concepută pentru utilizatorii de terminale Galaxy care doresc un companion în timpul exercițiilor fizice și nu numai. Gear Fit dispune de un display curbat AMOLED de 1.84 inch, Bluetooth 4.0, certificare IP57 pentru rezistență la apă, respectiv praf, și o baterie de 210 mAh ce promite o autonomie de până la 5 zile.

Samsung Gear Fit

Samsung Gear Fit vine cu o serie de senzori speciali integrați pentru măsurarea rezultatelor obținute în timpul exercițiilor fizice. Printre acestea remarcăm accelerometrul, senzorul pentru giroscop și senzorul pentru monitorizarea ritmului cardiac.

MWC 2014: Samsung lansează oficial brățara inteligentă Gear Fit

De asemenea, Samsung Gear Fit permite utilizatorilor verificarea apelurilor, a email-urilor, mesajelor, alarmei și a multor altor funcții ce vor fi disponibile prin intermediul aplicațiilor 3rd party. Ceasul permite înlăturarea și schimbarea curelelor într-un mod foarte rapid, curele ce vor fi disponibile pe negru, portocaliu sau gri. Aflăm că această brațară Gear Fit va ajunge în magazine în luna aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×