Maria Sharapova Îi "face baie" noului Xperia Active (Video)

1.815 ori
<b>Maria Sharapova Îi "face baie" noului Xperia Active (Video)</b>Sony Ericsson a anunțat ieri 3 noi terminale mobile, printre care și modelul Xperia Active, destinat persoanelor cu stil de viață activ. Astăzi o vedem pe Maria Sharapova, imaginea Sony Ericsson prezentându-ne funcțiile acestui telefon. &nbsp;...

Sony Ericsson a anunțat ieri 3 noi terminale mobile, printre care și modelul Xperia Active, destinat persoanelor cu stil de viață activ. Astăzi o vedem pe Maria Sharapova, imaginea Sony Ericsson prezentându-ne funcțiile acestui telefon.

Pentru început tânăra tenismenă ne informează că folosind acest smartphone Android ea poate păstra contactul cu fanii și cu cei apropiați folosind rețelele de socializare. Xperia Active este rezistent la praf și la apă, după cum ne arată și Sharapova care introduce terminalul într-un pahar cu apă pentru că apoi să aibă o convorbire pe el imediat după scufundarea sa în pahar.

Sportiva poate folosi și aplicații de profil pe noul Xperia, precum un monitor al bătăilor inimii, care îi oferă date și antrenorului său personal cu privire la sesiunea de antrenament. Sony Ericsson Xperia Active vine cu un procesor Snapdragon de 1 GHz, un display touch de 3 inchi, cu tehnologie Mobile Bravia și o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×