Marques Brownlee a făcut un mega test foto în orb al smartphone-urilor de top din 2019; iPhone 11 Pro exclus din prima! Cine a câştigat? (Video)

2.768 ori
<b>Marques Brownlee a făcut un mega test foto în orb al smartphone-urilor de top din 2019; iPhone 11 Pro exclus din prima! Cine a câştigat? (Video)</b>Dacă e final de an, e momentul să apară topuri ale celor mai bune telefoane, aranjate deseori subiectiv. Un top ceva mai obiectiv a făcut Marques Brownlee, alegând 16 smartphone-uri relevante din 2019 şi supunând

Dacă e final de an, e momentul să apară topuri ale celor mai bune telefoane, aranjate deseori subiectiv. Un top ceva mai obiectiv a făcut Marques Brownlee, alegând 16 smartphone-uri relevante din 2019 şi supunându-le mostrele foto la un vot în orb din partea privitorilor săi. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

Test foto

Un vot în orb presupune să votezi strict poza care îţi place mai mult, fără să ştii cine a făcut-o. În mod şocant iPhone 11 Pro a fost eliminat rapid, bătut de OnePlus 7T Pro. Cele 16 telefoane au fost împărţite în grupe de calificări, ca la competiţiile de fotbal sau gaming sau ce vreţi voi. Au primit litere de la "A" la "P" şi apoi a început treaba. Vă reamintesc că am făcut şi noi teste în orb la un moment dat, la telefoane ca Huawei Mate 20 Pro, Galaxy S10+, Galaxy Note 9, iPhone XS Max şi Huawei P30 Pro.

Test foto

Vă invit să urmăriţi toate cele 11.50 minute ale clipului pentru a afla marele câştigător. Nu vreau să fac spoilere, dar văd că Samsung se ţine foarte, foarte bine. Ca idee pe lista s-au aflat şi ASUS ZenFone 6, ASUS ROG Phone II (nu prea înţeleg de ce, are aceeaşi cameră ca ZenFone 6, dar mă rog), Redmi K20 Pro, Pixel 4, Xiaomi Mi Note 10 şi chiar şi... Royole Flexpai. Mă intrigă faptul că apare şi Google Pixel 3a, dar şi LG G8x.

Test foto

Marques a făcut fotografii la exterior şi interior, a inclus o maşinuţă viu colorată în cadru, dar are şi o captură cu faţa sa. Pot să vă zic doar că mă surprinde cine a ajuns în finală alături de Galaxy Note 10+, dar mă mai surprinde şi ce distanţă a fost între iPhone 11 Pro şi OnePlus 7T Pro în runda în care a fost eliminat.  30% dintre fanii lui Marques au ales poza făcută cu iPhone-ul, iar restul au ales OnePlus…

iPhone-ul a exagerat cu dynamic range-ul şi expunerea cerului din spatele lui Marques şi a avut un HDR agresiv. Xiaomi Mi Note 10 a pierdut destul de clar în faţa lui Galaxy S10e, deşi nu ne aşteptam la asta. Pixel 4 s-a ţinut bine până spre final. A se remarca şi că Mate 30 Pro a bătut cu greu ZenFone 6, deci lucrurile spuse de noi în luna mai despre acest ZenFone au fost reale: chiar e foarte bun la fotografii.

Vă invit să vedeţi clipul complet pentru a vă edifica cine e câştigătorul şi să comentăm împreună mai jos aceste dueluri. Doar eu sunt surprins mult de Galaxy S10e? 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×