Am comparat prin sondaje tip „vot în orb”, fotografiile făcute cu Samsung Galaxy S10+, Google Pixel 3 XL și Huawei Mate 20 Pro; Iată rezultatul

4.219 ori
<b>Am comparat prin sondaje tip „vot în orb”, fotografiile făcute cu Samsung Galaxy S10+, Google Pixel 3 XL și Huawei Mate 20 Pro; Iată rezultatul</b>A devenit deja obicei să facem această comparație la nivel de cameră pentru cele mai apreciate telefoane ale momentului. Astfel că recent am dus la luptă în sondaje adhoc (pe care generic le etichetăm cu hashtag-ul „vot în orb”

Testăm telefonul Samsung Galaxy S10+ în cadrul programului Orange Smartphone Tester.

A devenit deja obicei să facem această comparație la nivel de cameră pentru cele mai apreciate telefoane ale momentului. Astfel că recent am dus la luptă în sondaje adhoc (pe care generic le etichetăm cu hashtag-ul „vot în orb”), Samsung Galaxy S10+, Google Pixel 3 XL și Huawei Mate 20 Pro. De ce vot în orb? Pentru că cei care votează nu cunosc și telefonul care a făcut fotografia, astfel sunt nevoiți să o aprecieze doar în funcție de ce pot constata privind-o.

Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (Comparație Foto)

Practic e universalul „blind test”, realizat de noi, în cadru organizat, pe Grupul Mobilissimo de pe Facebook. Pentru a realiza mostrele am parcurs în jur de 1.000 de kilometri și am fotografiat în munții Semenic satul părăsit (Lindenfeld), dar și prăjituri în Seghed la Cofetăria Artizanală REÖK, iar pentru fotografii low light am tras o fugă până în Budapesta. Între timp am închis votul pe Facebok și avem rezultatele, pe care vi le prezentăm în următoarele câteva minute. Să începem!

A (peisaj)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (peisaj)

 1. A3 - Pixel 3 XL
 2. A2 - Mate 20 Pro
 3. A1 - Galaxy S10+

Câștigtor Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (peisaj)

Am început seria de sondaje comparative cu o fotografie de tip peisaj destul de complicată, deoarece avem tot felul de structuri în cadru, cum ar fi un gard, frunze picate pe pâmânt, un copac care își întinde ramurile spre cer făcând astfel dificil de redat albastrul cerului, dar avem și iarbă verde și fân. Duelul a fost câștigat de Google Pixel 3 XL, care a pariat pe contrast, un albastru al cerului mai închis și culori mai reci. La mare distanță se află Huawei Mate 20 Pro pe locul secund, cu o fotografie mai ștersă parcă, iar pe locul 3 vine Samsung Galaxy S10+ cu o fotografie prea caldă, prea spre galben.

Pixel câștigă corect aș zice.

B („zoom in” în condiții dificile)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (zoom in)

 1. B2 - Pixel 3 XL
 2. B1 - Mate 20 Pro
 3. B3 - Galaxy S10+ 

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (zoom in

Sondajul „B” este dedicat zoom-ului iar fotografiile au fost capturate în aceeași locație unde au fost făcute și precedentele poze, adică într-un mediu dificil de procesat pe partea software. Experiența Google în acest domeniu își spune din nou cuvântul și în ciuda faptului că teoretic Mate 20 Pro și Galaxy S10+ au camere dedicate pentru zoom, Google reușește să le depășeasă, procesând în așa fel fotografia, încât aceasta e mai clară, mai detaliată și mai cu contrast decât cei doi rivali din sondaj. Trebuie să precizez că acesta nu este un crop, ci e efectiv un zoom maxim în cazul celor 3 telefoane. Pe locul 2 vine Huawei Mate 20 Pro, care în opinia mea nu a aplicat destul contrast, iar fotografia e puțin albicioasă, dar e totuși mai clară decăt cea realizată cu Samsung Galaxy S10+, care deși a prins bine luminozitatea, râmâne codașă la claritate.

Câștigă pe merit Pixel 3 XL, dar ține pe aproape Huawei Mate 20 Pro pe locul 2, iar pe 3 îl avem pe Galaxy S10+.

C (zoom in în condiții perfecte)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (zoom in)

 1. C3 - Mate 20 Pro
 2. C2 - Pixel 3 XL
 3. C1 - Galaxy S10+

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (zoom in)

Am realizat și un test de zoom în condiții ideale, de pe vârf de munte, cu soarele în spate, având ca subiect o clădire aflată în vale. De data aceasta îl avem câștigător pe Huawei Mate 20 Pro, care datorită camerei dedicate, reușește să întreacă telefoanele Google și Samsung, chiar în această ordine. Dacă deschidem fotografiile una câte una, vom observa că telefonul Huawei ne oferă cele mai multe detalii, atât în cazul clădirii, cât și când vine vorba de vegetația din jur. Spre surprinderea mea, Samsung Galaxy S10+ vine din nou doar pe ultima poziție (deși camera telephoto ar trebui să-l împingă mai sus), însă la calitatea fotografiei realizate, sincer nu cred poate emite pretenții. În comparație cu acesta, Google Pixel 3 XL  s-a achitat onorabil de sarcină și a realizat o fotografie meritorie.

Membrii grupului au votat din nou covârșitor spre o anume fotografie și anume cea realizată cu Huawei Mate 20 Pro. Pe locul 2 Pixel, iar codaș din nou Galaxy S10+.

D (efect adâncime fără aplicare efect din software - captură la mod default)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (efect adâncime fără aplicare efect din software - captură la mod default)

 1. D2 - Galaxy S10+
 2. D3 - Mate 20 Pro
 3. D1 - Pixel 3 XL

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (efect adâncime fără aplicare efect din software - captură la mod default)

Avem în sfârșit și prima victorie Samsung și trebuie să recunosc că sunt întru totul de acord cu ce s-a votat pe Grupul Mobilissimo de pe Facebook. Din câte se poate observa, efectul de adâncime din obiectiv (nu e cel din software) este cel mai plăcut în cazul fotografiei făcute cu Galaxy S10+, iar culorile care și de această dată tind să fie mai calde decât în cazul rivalilor, prind mai plăcut la public. Avem și un albastru al cerului mai natural, iar poza este perfect iluminată, cu o expunere ce nu lasă loc de reproș. Mate 20 Pro vine cu o fotografie cu fundal ușor gri și ușor supraexpusă, iar extra contrastul aplicat de Google Pixel 3 XL se pare că nu este apreciat de această dată.

Membrii grupului au preferat în marea lor majoritate fotografia făcută de Samsung, urmată fiind de cea Huawei, iar codașă a rămas acum Google Pixel.

E (dynamic range)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (dynamic range)

 1. E3 - Pixel 3 XL
 2. E1 - Galaxy S10+
 3. E2 - Mate 20 Pro

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (dynamic range)

Când am văzut această scenă, m-am gândit automat la testul de dynamic range, adică acea ipostază când cadrul prinde atât umbră, cât și porțiuni cu zone luminate de soare. Cadrul e cu atât mai dificil, cu cât avem din nou crengi de copac cu fundal în care e cerul, dar și elemente împrăștiate în zonele cu umbră. Din ce observ, cei care au votat, au preferat din nou fotografia cu mai mult contrast și cer mai albastru, adică poza realizată cu Pixel 3 XL. Acesta însă nu a mai câștigat atât de categoric, fiind apreciată și fotografia lui S10+, care parcă a egalizat mai bine luminozitatea fotografiei. A fost probabil penalizată din cauza aplicării culorii galbene la mod exagerat și asta se vede mai ales în cazul ierbii. Huawei Mate 20 Pro e ultimul de această dată, cu o fotografie ștearsă, cu un cer gri-gălbui și cu un dynamic range nu foarte reușit.

Câștigătorul acestui duel este deci Google Pixel 3 XL, urmat la distanță nu foarte mare de către Galaxy S10+, iar pe ultimul loc, cum am precizat mai devreme, se situează Mate 20 Pro.

F (closeup / detalii)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (close up/ detalii)

 1. F1 - Pixel 3 XL
 2. F3 - Galaxy S10+
 3. F2 - Mate 20 Pro

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (close up/ detalii)

Ce e o comparație foto fără close up? Chiar nu puteam să ratăm ocazia să facem și astfel de fotografii cu cele 3 telefoane. Pentru acest obiectiv am ales să fac fotografii la un lacăt, deoarece arăta bine, avea și înscrisuri și avem și o plajă de culori destul de vastă. După cum putem observa, fotografia făcută de Google Pixel e din nou cea câștigătoare, ea oferă din nou un contrast excelent și o claritate foarte bună a subiectului fotografiat și la fel și culorile sunt mai pronunțate. Pe locul 2 vine Galaxy S10+ cu o fotografie care e mai clară decât cea făcută cu Mate 20,deși diferențele dintre telefoanele clasate pe locul 2 și 3 nu sunt foarte mari.

Mare e însă diferența dintre prima clasată Google Pixel 3 XL și celalalte două. Avem deci un câștigător evident în acest duel.

G (dynamic range cu soarele în față)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (dynamic range cu soarele în față)

 1. G3 - Mate 20 Pro
 2. G2 - Galaxy S10+
 3. G1 - Pixel 3 XL

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (dynamic range cu soarele în față)

Una dintre cele mai dificile situații în care putem pune o cameră, indiferent că vorbim de telefoane, mirorrless, ori DSLR-uri, e când le punem față în față cu soarele. Am testat dynamic range-ul și în acest mod, iar fotografia făcută de Huawei Mate 20 Pro a strâns majoritatea voturilor membrilor grupului nostru de pe Facebook. Personal sunt de acord, deoarece fotografia lui Mate a reușit să echilibreze cel mai bine expunerea, astfel că porțiunile cu umbră afișează și ele destul de mult din structura vegetației. De asemenea haloul soarelui nu este exagerat de mare. Pe locul doi îl avem pe Galaxy S10+, care realizează o fotografie destul de bună, dar parcă ușor cețoasă în porțiunile în umbră. A decupat însă cel mai bine soarele dintre cele 3 telefoane. Pixel 3 XL e codașă de acestă dată, fiind trădată de extra contrastul pe care îl aplică de obicei.

Locul întâi îi revine lui Mate 20 Pro, el este urmat de Galaxy S10+, iar ultimul clasat e telefonul celor de la Google, Pixel 3 XL.

H (efect de adâncime (bokeh) din soft)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (efect de adâncime (bokeh) din soft)

 1. H1 - Pixel 3 XL
 2. H3 - Galaxy S10+
 3. H2 - Mate 20 Pro

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (efect de adâncime (bokeh) din soft)

Grupul apeciază Pixel, de fapt fotografiile realizate cu Google Pixel și asta în ciuda faptului că telefonul are o singură cameră spate. Aș spune că din nou experiența #TeamPixel își spune cuvântul, iar Bokeh poate fi făcut din soft la fel de bine și cu o singură camera, ba chiar din câte puteți observa, chiar mai bine decât cu camere multiple. Fotografia cu această buruiană uscată din vârf de munte, care e perfectă ca subiect pentru a evidenția detaliile texturii împreună fundalul estompat, ne relevă supremația telefonului Pixel, care reușește pentru a nu știu câta oară să dovedească că e foarte bun. Pe locul doi îl avem pe Galaxy S10+, care suprasaturează ușor culorile și vine din nou cu acea tentă gălbuie care aduce un extra cald fotografiei. Telefonul Huawei vine doar pe 3 cu o fotografie destul de anostă, prea gri parcă.

Câștigătorul evident este din nou Google Pixel 3 XL, dar avem și un Galaxy S10+ care urcă pe locul doi cu o fotografie bunicică și un loc 3 modest pentru Huawei Mate 20 Pro care parcă nu s-a străduit destul de mult la acest capitol.

I (fotografii cu mâncare)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (fotografii cu mâncare)

 1. i1 - Galaxy S10+
 2. i2 - Pixel 3 XL
 3. i3 - Mate 20 Pro

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (fotografii cu mâncare)

Cred că m-am prins de ce suprasaturează Samsung fotografiile și de ce le dă o tentă caldă. Se axează probabil pe faptul că ne place să fotografiem mâncare. Dovada o aveți în față, cel puțin pe mine m-ar convinge mai mult prima fotografie dacă ar fi să aleg să consum acest produs. Fotografia arată delicios și ca mine au gândit și membrii grupului care au votat poza. S10+ e „number one” aici, cu un Pixel care se cațără pe locul 2 cu o fotografie destul de bună și un Mate care se cuplează din nou cu ultima poziție, făcând din nou o captură fără vlagă parcă, ușor spălăcită.

Un sincer bravo aici pentru locul 1 în cazul lui Galaxy S10+, mențiune pentru Google Pixel și locul 2 și doar suficient pentru Mate 20 Pro pentru locul 3.

J (fotografii cu mâncare)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (fotografii cu mâncare)

 1. J2 - Galaxy S10+
 2. J3 - Pixel 3 XL
 3. J1 - Mate 20 Pro

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (fotografii cu mâncare)

Am zis că fiind vorba de mâncare, un set de fotografii nu este de ajuns, astfel că am repetat shooting-ul cu o prăjitură cu altă textură și culoare, dar degeaba, deoarece tot Samsung Galaxy S10+ s-a dovedit a fi cunoscătorul adevărului suprem la acest capitol. Telefonul reușește din nou cea mai plăcută fotografie tip Food și parcă ne invită să gustăm din prăjitura cu caramel și nucă, atăt de plăcut ne-o afișează. Superb redat și acel auriu. Mai departe, fix ca în setul de fotografii de mai devreme, poziția 2 e rezervată lui Pixel, iar Mate se pare că nu ne invită la desert, fotografia realizată de Huawei având un focus prea restrâns pe centru, estompând detaliile prăjiturii fără rost.

Loc 1 meritat din nou pentru Samsung Galaxy S10+ și un sincer bravo pe partea de food photo. Pixel pe 2 și din nou un loc 3 pentru Huawei Mate 20 Pro.

K (low light)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (low light)

 1. K1 - Pixel 3 XL
 2. K2 - Mate 20 Pro
 3. K3 - Galaxy S10+ 

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (low light)

Fac un spoiler, urmeaza tăvălugul Google, deoarece vă voi prezenta în continuare secțiunea low light. Am mers pentru aceste fotografii tocmai în Budapesta, pentru că avem căteva clădiri iluminate superb și avem și Dunărea cu luciul apei licărind de lumini și oglindiri interesante. Locație perfectă pentru astfel de teste în opinia mea. În primul scenariu unde vedem Bastionul Pescarilor, fotografia realizată de Google Pixel 3 XL e deosebită și câștigă cu ușurință duelul cu rivalele și asta deoarece doar el a reușit să redea tonul de culoare corect, celălalte două telefoane ducând spre obișnuitul deja galben fotografiile. Pe locul 2 vine Mate 20 Pro cu o fotografie cu detalii mai clare. Samsung Galaxy S10+ e foarte apropiată calitativ de cea realizată cu telefonul Huawei, dar expunerea mai slabă l-a împins pe locul 3.

Locul 1 meritat pentru Google Pixel 3 XL, 2 pentru Mate și doar 3 pentru S10+ în Galaxia Samsung.

L (low light)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (low light)

 1. L2 - Pixel 3 XL
 2. L3 - Galaxy S10+
 3. L1 - Mate 20 Pro

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (low light)

Al doilea set de fotografii implică și Dunărea și un feribot, dar și Parlamentul Ungar, văzut dinspre malul opus al Dunării. Pixel 3 XL a fost din nou preferatul la vot și asta deoarece afișează o fotografie cu cea mai clară, colorată și luminoasă imagine. E superb cum telefonul a reușit să prindă detaliile atât ale vaporașului și luminile sale albastre, cât și Parlamentul din depărtare. Doar în cazul fotografiei lui Pixel putem distinge și alte culori în iluminatul ornamental al clădirii, spre deosebire de S10+ și Mate 20 Pro care afișează doar galben. Pe poziția 2 a ieșit Galaxy S10+, cu o fotografie destul de întunecată, dar măcar clară, spre deosebire de locul 3, unde Mate 20 Pro, cumva nu a reușit să focalizeze pe clădire și a preferat feribotul din front și asta în condițiile în care fiecare fotografie din sondaje a fost făcută de 3 ori și aleasă cea mai reușită dintre ele pentru vot.

Primul loc rezervat deci lui Google Pixel 3 XL, cu poziția 2 pentru Galaxy S10+ în clasament și cu un modest loc 3 pentru Mate 20 Pro.

M (low light)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (low light)

 1. M2 - Pixel 3 XL
 2. M3 - Galaxy S10+
 3. M1 - Mate 20 Pro

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (low light)

Pentru o relevanță cât mai bună, am purces și la un al treilea set de fotografii comparative, iar aici avem deja o parte a Parlamentului ungar fotografiată de aproape. Google Pixel nu se sfiiește nici de această dată și acaparează lejer majoritatea voturilor. E de prisos să mai atrag atenția asupra faptului că avem culori, iar ele sunt realiste, asta spre deosebire de galbenul ce ni-l prezintă Huawei și Samsung. Vedem albastru, vedem și lumini albe, care sunt albe. Locul doi îl ocupă din nou Galaxy S10+ și din nou pentru că reușește o fotografie cu detalii mai pronunțate, nu e însă foarte departe de Mate 20 Pro, care și el negociază bine situația. Diferența în sens pozitiv pentru Google dintre Pixel și celălalte două telefoane, este prea mare însă.

Iar Pixel, din nou locul întâi! Locul 2 respectiv 3 le împart în ordine Samsung și Huawei cu S10+ și Mate 20 Pro.

N (selfie simplu)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (selfie simplu)

 1. N2 - Mate 20 Pro
 2. N1 - Pixel 3 XL
 3. N3 - Galaxy S10+

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (selfie simplu)

La selfie mă așteptam să avem o luptă mai aprigă și un Samsung mai apreciat, asta dacă e să ne luăm după nota primită în DXOmark, dar n-a fost așa. În cazul fotografiei simple, selfie făcut pe mod cameră, îl avem drept câștigător pe Mate 20 Pro, care redă parcă culoarea tenului cel mai corect, deși are o ușoară tentă roșie pielea. De asemenea vă pot confima că acel verde al peretelui și culoarea tricoului sunt cel mai realist reproduse. Selfie-ul cu Pixel a ieșit pe locul 2 cu o față care a trecut parcă pe la un salon de înfrumusețare, făcând să dispară nu numai coșurile ci și unele alunițe. Pe locul 3, surpriză! Samsung. Fotografia din nou e gălbuie, iar acest lucru se pare că a fost taxat de cei care au votat.

Personal am preferat Pixel și aici, mai ales pentru că nu am apreciat acea tentă roșie a tenului în cazul lui Mate, dar majoritatea au votat Mate pe primul loc, Pixel pe 2 și Samsung Galaxy S10+ pe 3.

O (selfie în mod portret, cu efect bokeh)

Comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (selfie în mod portret, cu efect bokeh)

 1. O3 - Pixel 3 XL
 2. O2 - Mate 20 Pro
 3. O1 - Galaxy S10+

Câștigător comparație foto Samsung Galaxy S10+ vs. Google Pixel 3 XL vs. Huawei Mate 20 Pro (selfie în mod portret, cu efect bokeh)

Iată-ne ajunși și la ultimul set de fotografii supuse la vot. Avem aici selfie-uri realizate folosind funcția Portret de pe telefoane, una care aplică acel efect de estompare al fundalului, pentru a aduce în prim plan mai accentuat subiectul fotografiat, adică fața persoanei. La mod foarte sincer, nu prea înțeleg de ce s-a votat aici poza 3, deoarece o consider prea galbenă. Probabil s-a luat mai mult în considerare cum reușește softul telefonului să decupeze capul și să aplice cât mai corect efectul de adâncime pe fundal, astfel a ieșit Pixel 3 XL din nou pe locul întâi. Fotografia nu e rea, dar parcă Galaxy S10+ merită mai mult acest loc în acest set de poze și cu toate acestea el a ieșit doar pe locul 3. În fine, oricum nu a influențat rezultatul final acest ultim sondaj. Mate 20 Pro e pe locul 2, cu o poză bunicică și l-aș fi pus pe locul 2 și eu după Samsung. E democrație însă, iar majoritatea face legea.

Avem deci pe primul loc din nou Google Pixel 3 XL, pe 2 la foarte mică distanță Huawei Mate 20 Pro, iar la capăt, Samsung Galaxy S10+.

Astea fiind spuse, hai să tragem și o linie și să facem un calcul!

 1. Google Pixel 3 XL a ocupat poziția întâi de 9 ori, în timp ce Galaxy S10+ și Mate 20 Pro au reușit acest lucru de câte 3 ori
 2. Locul secund a fost ocupat de 6 ori de Samsung, de 5 ori de Huawei și de 4 ori de către telefonul Google
 3. Ultima poziție a fost ocupată pe rând de Mate 20 Pro de 7 ori, de 6 ori de către Galaxy S10+ și doar de 2 ori de către Pixel 3 XL

În condițiile date, am aplicat câte 3 puncte pentru pozițiile 1, câte 2 puncte pentru poziția 2 și evident doar câte un punct pentru poziția 3. În baza acestui punctaj, clasamentul final arată astfel:

 1. Pixel 3 XL: 37 puncte
 2. Galaxy S10+: 27 puncte
 3. Mate 20 Pro: 26 puncte

Ca o concluzie de final consider că toate cele 3 telefoane s-au descurcat mai mult decât onorabil, cu accent pe Google Pixel care poate acoperi o plajă mai mare de situații în mod optim și este cel mai de încredere telefon când vine vorba de fotografiile low light. Avem însă și un Samsung Galaxy S10+ care pare imbatabil la fotografiile din domeniul culinar, iar Huawei Mate 20 Pro excelează la fotografiile ce necesită Zoom.

Sper că rezultatul testului nostru e suficient de concludent și vă poate servi ca ghid de cumpărături în cele ce urmează. Pe curând! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×