Marques Brownlee se declară dezamăgit de HTC U Ultra: prea mare, fără jack audio, prea scump și cu light bleed

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.757 ori
<b>Marques Brownlee se declară dezamăgit de HTC U Ultra: prea mare, fără jack audio, prea scump și cu light bleed</b>În vreme ce la noi HTC U Ultra de-abia ce a sosit, celebrul youtuber Marques Brownlee deja și-a făcut o opinie finală despre phablet-ul cu display secundar al taiwanezilor. Acesta se declară dezamăgit de noul telefon care deși cel puțin la capitolul

Nu suntem singurii care au un HTC U Ultra în teste în aceste zile. Se pare că faimosul YouTuber Marques Brownlee a primit unul pentru teste şi el nu e prea impresionat. Are nemultumiri legate de design, de preţ şi de alte câteva aspecte, pe care le aflați mai jos.

HTC U Ultra

YouTuberul confirmă că telefonul arată spectaculos şi e fabricat din materiale premium. Totuşi, trecând peste aspectul superficial, reviewerul şi-a dat seama că are de-a face cu un smartphone cu adevărat uriaș. Comparat chiar şi cu modele masive ca Google Pixel XL, dar şi cu telefoane destul de lungi şi generoase ca dimensiuni, precum Galaxy S7 Edge şi OnePlus 3T, acest HTC e tot un uriaş.

htc u ultra

Nici grosimea de 8 mm nu e apreciată de YouTuber şi nici lipsa jackului audio. Spatele din sticlă e comparat cu cel al lui Galaxy S6, mai ales când vine vorba despre protuberanța mare a camerei. Şi bateria de 3000 mAh e criticată, în ideea că ea vine pe un terminal cu ecran de 5.7 inch, plus ecran secundar deasupra. Şi asta în condiţiile în care Google Pixel XL are o baterie de 3450 mAh, OnePlus 3T de 3400 mAh şi Galaxy S7 Edge de 3600 mAh.

Amplasarea butoanelor capacitive e de asemenea judecată negativ şi în mod neaşteptat, Marques a avut de-a face şi cu nişte light bleed. Vă recomand să priviţi întregul clip pentru a descoperi de ce YouTuberul e atât de cârcotaş, el criticând şi sunetul difuzoarelor, printre altele. Rămâne să analizăm şi noi unitatea primită în teste pentru a vedea în ce măsură suntem de acord sau nu cu Marques.

E bizar că nu a zis nimic de HTC Sense Companion sau de cameră totuşi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×