Vernee Apollo X ar putea oferi aplicația OXI la pachet prin intermediul căreia putem transforma telefonul într-un PC

1.078 ori
<b>Vernee Apollo X ar putea oferi aplicația OXI la pachet prin intermediul căreia putem transforma telefonul într-un PC</b>Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Vernee ne dezvăluie astăzi că viitorul smartphone Apollo X ar putea adopta ROM-ul OXI prin care se oferă o experiență de tip desktop. Asta înseamnă că vom putea conecta telefonul la un display extern

Astăzi este momentul să aflăm noi informații despre Vernee Apollo X, telefon pe care l-am văzut prezentat la MWC 2017 și care urmează a debuta comercial în perioada următoare. Ni se dezvăluie astăzi faptul că telefonul ar putea sosi la pachet cu aplicația OXI preinstalată, aceasta fiind o modalitate interesantă prin care putem transforma smartphone-ul din buzunar într-un PC.

Vernee Apollo X

Smartphone-ul se poate conecta la un display extern folosind tehnologia Miracast sau prin intermediul unui cablu microUSB către DisplayPort sau HDMI. După cum puteți vedea și în imaginile din acest articol, dar și în clipul de mai jos realizat de către cei de la Liliputing în cadrul MWC la standul Vernee, telefonul va putea fi utilizat în continuare chiar și conectat la un display.

Vernee Apollo X

Avem parte și de o interfață specifică lui Windows să spunem și astfel putem rula aplicațiile instalate pe smartphone direct pe ecranul unui notebook sau pe monitorul de la PC. Ne putem gândi la această funcție ca la una similară celei oferite de către Microsoft pe telefoanele cu Windows 10 Mobile, asta prin intermediul unui dock.

Vernee precizează că această aplicație OXI va fi preinstalată pe mai multe smartphone-uri high-end în acest an. În cazul în care doriți să aflați mai multe despre OXI și ROM-ul dezvoltat de către ei, aveți aici link-ul către pagina lor. Vă reamintim și faptul că la ora actuală modelul Apollo Lite are o reducere chiar atractivă de 80 dolari pe site-ul gearbest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×