9 țări vor avea parte de HTC U11 cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare, România nu se numără printre ele!

1.464 ori
<b>9 țări vor avea parte de HTC U11 cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare, România nu se numără printre ele! </b>Încă de la evenimentul de lansare al smartphone-ului HTC U11 am știut că unele piețe vor primi o variantă mai bine echipată la nivel de hardware, model cu 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare flash. Astăzi aflăm exact unde vor debuta aceste

La prima vedere se pare că recent lansatul HTC U11 face o impresie destul de bună prin recenziile din afară, terminal flagship ce adoptă look-ul modelelor U Ultra și U Play și un pachet hardware de top. Încă de la debut știm faptul că unele regiuni urmau să primească o variantă mai bine echipată la nivel intern, model cu 6 GB memorie RAM și cu 128 GB spațiu de stocare flash.

Astăzi aflăm și care sunt aceste regiuni, 9 la număr. Vestea vine prin intermediul leaker-ului @LlabTooFer care a pus mâna pe o așa-numită listă preliminară a țărilor unde varianta superioară de HTC U11 va fi comercializată. Printre aceste țări se numără China, Hong Kong, India, Malaezia, Filipine, Rusia, Arabia Saudită, Singapore și nu în ultimul rând țara-mamă Taiwan. 

Noua variantă va aduce pe lângă upgrade-ul de memorie RAM și stocare internă și o creștere minoră a prețului. Produsul va aduce un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli), un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, o cameră frontală de 16 megapixeli și pe spate un senzor principal de 12 megapixeli cu bliț LED, OIS, PDAF și deschidere f/1.7.

Noi am realizat deja un preview acestui smartphone și așteptăm varianta finală de retail pentru un review cum se cuvine! La noi în țară este comercializată varianta cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare, prețurile fiind afișate aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×