Martin Hajek ne prezintă un concept pentru iPhone 7 ce aduce o cameră foto duală și buton home integrat în display

1.391 ori
<b>Martin Hajek ne prezintă un concept pentru iPhone 7 ce aduce o cameră foto duală și buton home integrat în display</b>Deși vom mai avea de așteptat p&acirc;nă la sosirea lui iPhone 7 pe piață, debut ce ar putea avea loc abia &icirc;n 2016, prin intermediul unor artiști grafici putem arunca o privire asupra modului &icirc;n care ar putea arăta viitorul pentru...

Deși vom mai avea de așteptat până la sosirea lui iPhone 7 pe piață, debut ce ar putea avea loc abia în 2016, prin intermediul unor artiști grafici putem arunca o privire asupra modului în care ar putea arăta viitorul pentru terminalele Apple. Astăzi vedem un nou concept a lui Martin Hajek ce ne prezintă câteva dintre elementele pe care acesta și le imaginează pentru următorul iPhone.

Încă din prima imagine observăm integrarea butonului home în display, această tehnologie fiind una reală ce a fost certificată de biroul de brevete US de curând. Invenția face referire la un modul de recunoaștere a amprentelor situat chiar sub display-ul ce beneficiază de margini foarte subțiri.

Dacă rama telefonului rămâne neschimbată, pe partea din spate observăm câteva elemente interesante ca și prezența unei camere foto duale cu bliț dual-tone și a unui logo Apple iluminat la fel ca și cel de pe MacBook-uri.

De asemenea, Martin a găsit și o nouă metodă pentru a scoate antenele de pe rama metalică, acestea fiind regăsite acum pe spatele device-ului. Ținând cont de faptul că Apple nu oferă upgrade-uri atât de mari între generații, conceptul lui Martin Hajek rămâne doar un vis pentru fanii companiei din Cupertino.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×