CEO-ul Swatch nu consideră Apple Watch o ameninţare, ci doar o "telecomandă pentru telefon"; Promite un smartwatch cu baterie de 6 luni în 2016!

1.113 ori
<b>CEO-ul Swatch nu consideră Apple Watch o ameninţare, ci doar o "telecomandă pentru telefon"; Promite un smartwatch cu baterie de 6 luni în 2016!</b>Companiile elveţiene producătoare de ceasuri s-au &icirc;mpărţit &icirc;n două tabere odată cu lansarea lui Apple Watch. Există unele firme care consideră produsul o ameninţare pentru &icirc;ntreaga industrie elveţiană, &icirc;n vreme ce alte...

Companiile elveţiene producătoare de ceasuri s-au împărţit în două tabere odată cu lansarea lui Apple Watch. Există unele firme care consideră produsul o ameninţare pentru întreaga industrie elveţiană, în vreme ce alte companii îşi considera în continuare produsele superioare. Din ultima categorie face parte şi Swatch, al cărei CEO a avut nişte declaraţi interesante recent.

Nick Hayek, CEO Swatch a fost recent intervievat de o publicaţie din Elveţia, pentru care a declarat că el nu considera Apple Watch o ameninţare. El a descris acest produs drept "o telecomandă pentru telefonul mobil". Între timp Swatch ar pregăti pentru 2016 un super smartwatch, cu o baterie ce funcţionează timp de 6 luni cu o singură încărcare. Aceasta revoluţionară tehnologie este dezvoltată de către producătorul de baterii Renata şi grupul de cercetări Belenos.

Dacă proiectul reuşeşte, bateria de la Swatch va ajunge şi pe automobile, evident într-o versiune superioară. Având în vedere evoluţia Tesla din ultima vreme, Swatch ar putea contribui la realizarea încă unei baterii pentru locuinţe în curând. Rămâne de văzut şi cât de smart va fi ceasul Swatch din 2016, mai ales că ultimele produse de acest gen de la firma elvetiana nu prea au impresionat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×