Mediatek pregateste procesoare 64 bit cu suport LTE; Iată roadmapul pe urmatoarele luni

968 ori
<b>Mediatek pregateste procesoare 64 bit cu suport LTE; Iată roadmapul pe urmatoarele luni</b>MediaTek a anunțat în această săptămână specificațiile noului său procesor MT6735, care vine cu suport 4G. Se pare că MediaTek ar fi beneficiat de brevetele CDMA al celor de la VIA și le pune în aplicare pe noua sa gamă de produse. &nbsp;...

MediaTek a anunțat în această săptămână specificațiile noului său procesor MT6735, care vine cu suport 4G. Se pare că MediaTek ar fi beneficiat de brevetele CDMA al celor de la VIA și le pune în aplicare pe noua sa gamă de produse.

Vedeți în imaginea de mai sus și roadmapul companiei pe următoarele trimestre, cu toate procesoarele de smartphone pe care le plănuiesc. Toate au suport LTE din câte văd, iar MT6595 spre exemplu se lansează în trimestrul 3 și vine cu suport pentru camere de 20 MP, rezoluție a ecranului de 2560 x 1600 pixeli și 8 core-uri (A17 + A7). La începutul lui 2015 vom avea parte și de MT6795, un procesor octa core 64 bit, cu suport  pentru camere de 20 MP și Android L.

MT6735 va sosi de abia în trimestrul 2 al anului viitor, fiind un quad core Cortex A53 cu frecvența până la 1.5 GHz, suport pentru camera de 13 MP și LTE. Se pare că acesta va fi tot un procesor 64 bit, cu suport Android L și el va avea o versiune "M", tactata la doar 1 GHz și cu suport pentru dotări midrange. Așteptați-vă să vedeți aceste chipseturi pe numeroase telefoane în următorul an, la bataie cu modelele cu Qualcomm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×