MediaTek va investi peste 1 miliard de dolari În dezvoltarea de chipuri În 2014

869 ori
<b>MediaTek va investi peste 1 miliard de dolari În dezvoltarea de chipuri În 2014</b>MediaTek ar putea cheltui peste 1 miliard de de dolari anul viitor pentru dezvoltarea a peste 20 de noi chipseturi. Acestea vor fi incluse pe telefoane, tablete, televizoare, playere media și alte terminale. &nbsp; Această companie își aloca de obicei...

MediaTek ar putea cheltui peste 1 miliard de de dolari anul viitor pentru dezvoltarea a peste 20 de noi chipseturi. Acestea vor fi incluse pe telefoane, tablete, televizoare, playere media și alte terminale.

Această companie își aloca de obicei 20% din vânzările anuale pentru cheltuielile din zona de cercetare și dezvoltare, deci veniturile de la anul ar fi în jur de 5 miliarde de dolari. Astfel s-ar semnala o creștere cu 15-25% față de veniturile din acest an. MediaTek ar putea lansa 6 noi procesoare pentru smartphone-uri anul viitor, inclusiv două modele 8 core, două quad core, plus alte chipseturi dual și single core.

în plus, producătorul a promis și peste 6 chipuri pentru tablete high end, midrange și entry level, deci 2014 va fi un an tare interesant în zona de CPU-uri. Deja mulți producători de terminale, fie că e vorba de Acer, ASUS, Lenovo, Gigabyte sau Prestigio au optat pentru soluțiile MediaTek, în defavoarea celor de la Qualcomm. Ce vor putea face rivali precum Nvidia sau Intel pentru a opri MediaTek, care are avantajul prețului de partea sa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×