MeeGo disponibil acum pe Nokia N900

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.732 ori
<b>MeeGo disponibil acum pe Nokia N900</b>Dupa o perioada indelungata de asteptare, MeeGo a fost in sfarsit portat pe faimosul Nokia N900. Acesta suporta acum optiunea dual boot, permitandu-va sa alegeti intre OS-ul sau de baza, Maemo sau noul MeeGo, creat de Nokia in colaborare cu Intel. &nbsp;...

Dupa o perioada indelungata de asteptare, MeeGo a fost in sfarsit portat pe faimosul Nokia N900. Acesta suporta acum optiunea dual boot, permitandu-va sa alegeti intre OS-ul sau de baza, Maemo sau noul MeeGo, creat de Nokia in colaborare cu Intel.

Dezvoltarea software-ului a fost realizata de care echipa MeeGo in colaborare cu developerii de la Nokia Telephony si Audio. Trebuie mentionat ca acest OS este open source, astfel ca daca riscati si instalati noua platforma pe N900, nu veti beneficia de suport sau de sfaturi, cel putin nu oficial. Terminalul din imagine ruleaza varianta MeeGo 1.3 cu kernel .35rc5, cu bug fix-uri pentru toate problemele deja cunoscute.

Astfel, bateria va functiona OK, iar bug-urile functiei WLAN au disparut. Harri Hakulinen de la MeeGo afirma ca unul dintre cele mai dificile bug-uri a fost cel care impiedica functionarea browserului Fennec. Au existat probleme si cu metoda de compilare ARM, de vreme ce softul MeeGo foloseste un compiler gcc.

Mai multe detalii aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×