MeeGo Își deschide porțile de azi; prima conferință dedicată platformei debutează

1.147 ori
<b>MeeGo Își deschide porțile de azi; prima conferință dedicată platformei debutează</b>15 noiembrie 2010 este o zi mare pentru platforma MeeGo, co-dezvoltată de Nokia și Intel, de vreme ce astăzi debutează prima conferință dedicată software-ului. Evenimentul are loc în Dublin și va dura până pe 17 noiembrie, înlocuind Maemo...

15 noiembrie 2010 este o zi mare pentru platforma MeeGo, co-dezvoltată de Nokia și Intel, de vreme ce astăzi debutează prima conferință dedicată software-ului. Evenimentul are loc în Dublin și va dura până pe 17 noiembrie, înlocuind Maemo Summit, după ce platforma a fost înglobată în MeeGo.

Un punct cheie al conferinței va fi MeeGo Handset UX Roadmap,  transmis pe 16 noiembrie prin live streaming și găzduit de Sami Pienimäki. Discursul său va avea loc între 4:30 și 5:10PM GMT și va fi extrem de interesant să aflăm ce fel de hardware pregătesc marii producători pentru a rula MeeGo. Poate vom vedea și un nou smartphone Nokia, eventual altul decât N9.

Nu e totul business la Dublin, deoarece pe lista evenimentelor importante se află chiar și meciul Irlanda - Norvegia, programat pentru finalul conferinței, pe 17 noiembrie. Printre punctele forte ale evenimentului se numără posibilitatea ca invitații să se "joace" cu terminale prototip și designuri de referință pentru MeeGo, bazate pe tehnologii ca TI OMAP 4 și ST Ericsson U8500.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×