Windows Phone 7 pe Sony Ericsson XPERIA, prin modelele X7 și X7 mini (Video)

1.411 ori
<b>Windows Phone 7 pe Sony Ericsson XPERIA, prin modelele X7 și X7 mini (Video)</b>Sony Ericsson se numără printre cele mai noi branduri care se vor alătura familiei Windows Phone 7, prin intermediul a două modele XPERIA: X7 și X7 mini. După ce această serie de smartphone-uri a devenit celebră prin faptul că rulează Android...

Sony Ericsson se numără printre cele mai noi branduri care se vor alătura familiei Windows Phone 7, prin intermediul a două modele XPERIA: X7 și X7 mini. După ce această serie de smartphone-uri a devenit celebră prin faptul că rulează Android (în versiuni destul de învechite), iată că modelele XPERIA vor primi și WP7 de anul viitor.

XPERIA X7 și X7 mini au fost scăpate recent în clipul pe care îl puteți vedea mai jos, împreună cu listele lor de specificații, care arată destul de promițător. Iată ce am aflat despre Sony Ericsson XPERIA X7:

  • Display: 4.3 inchi
  • CPU: 1.2GHz dual core, Qualcomm Snapdragon MSM8260
  • Cameră: 8.1MP, captură video 720p
  • Alte dotări: port HDMI out

Designul lui X7 este similar cu cel al predecesorilor săi, iar în ce privește lista de dotări a lui X7 mini, o puteți vedea imediat:

  • Display: 3.5 inchi
  • CPU: Snapdragon QSD8250, 1GHz
  • Cameră: 10.1MP, zoom optic 3x, bliț Xenon

Practic, XPERIA X7 mini este un cameraphone mai performant, destinat fotografilor amatori care doresc și un telefon cu specificații high end. Ne așteptăm ca aceste modele să debuteze în primul trimestru al anului viitor, probabil după actualizarea lui Windows Phone 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×