MeegoPad T01 este un PC mare cât un drive USB, vine cu Windows 8.1 fără licență

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 937 ori
<b>MeegoPad T01 este un PC mare cât un drive USB, vine cu Windows 8.1 fără licență</b>MeegoPad T01 este un produs interesant, unul dintre cele mai mici computere de pe piață, oferit sub forma unui stick USB. El vine cu procesor Intel și Windows 8.1 la interior, dar trebuie menționat că platforma Windows de la bord nu are licență....

MeegoPad T01 este un produs interesant, unul dintre cele mai mici computere de pe piață, oferit sub forma unui stick USB. El vine cu procesor Intel și Windows 8.1 la interior, dar trebuie menționat că platforma Windows de la bord nu are licență.

Retailerii vând acest produs încă din toamnă trecută, la prețul de 145 de dolari. El e disponibil cu versiunea neactivată trial de Windows 8.1, ceea ce înseamnă că trebuie să cumpărați o licență sau să instalați propriul sistem de operare. La bord avem 2 GB RAM, HDMI, 16 sau 32 GB stocare si un procesor quad core Intel.  E știut faptul că Microsoft oferă licențe Windows 8.1 gratuit producătorilor de tablete cu ecrane de 9 inch sau mai mici, dar la MeeGo Pad T01 nu este cazul, pentru că nu e o tabletă.

MeegoPad T01 este un PC mare cât un drive USB, vine cu Windows 8.1 fără licență

Există și versiunea Windows 8.1 with Bing, care e mai ieftină, dar tot nu e gratuită. Cei din spatele lui MeegoPad T01 nu au dorit să ofere produsul la un preț mare și lasa clientul să facă rost singur de licență Windows. Există și persoane care au cumpărat un astfel de USB Drive PC și au reușit chiar un setup triple boot, cu Ubuntu 12.04, Android 4.4 și Windows 8.1 la bord. Trebuie menționat că mufa de conectare la monitor sau TV este de tip HDMI.

și Intel pregătește un produs de genul: Intel Compute Stick, care va sosi la prețul de 149 dolari cu Windows sau 89 dolari cu Linux.

MeegoPad T01

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×