Joe Belfiore ne prezintă În detaliu funcțiile regăsite pe un smartphone Windows 10

808 ori
<b>Joe Belfiore ne prezintă În detaliu funcțiile regăsite pe un smartphone Windows 10</b>La scurt timp de la publicarea versiunii Preview a lui Windows 10 pentru telefoane, Microsoft reprezentat de către Joe Belfiore, ne prezintă astăzi în detaliu funcțiile pe care le vom regăsi pe un smartphone Windows 10. &nbsp; Printre noile funcții...

La scurt timp de la publicarea versiunii Preview a lui Windows 10 pentru telefoane, Microsoft reprezentat de către Joe Belfiore, ne prezintă astăzi în detaliu funcțiile pe care le vom regăsi pe un smartphone Windows 10.

Printre noile funcții aduse de către Microsoft pe această versiune a sistemului de operare Windows se numără posibilitatea de setare a unei imagini la înaltă rezoluție ca și background, afișarea aplicațiilor recent instalate chiar deasupra meniului, cât și integrarea mai multor setări rapide în bara de notificări.

De asemenea, la primirea unui mesaj vom avea posibilitatea de a răspunde rapid printr-un gest de slide în jos a notificării, moment în care ni se va afișa și tastatura. Un alt lucru ce a fost introdus, este pachetul de aplicații Office universal ce rulează atât pe tabletă, smartphone și PC/laptop.

Vor fi incluse și îmbunătățiri în ceea ce privește experiența de utilizare a unor aplicații ca și Outlook Mail, sau Outlook Calendar. Microsoft ne promite că lista de noi funcții și aplicații aduse la pachet nu se oprește aici, fiind aduse mereu actualizări importante acestei platforme mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×