OnePlus a creat un smartwatch anul trecut, dar el nu a mai ajuns în faza de producţie

219 ori
<b>OnePlus a creat un smartwatch anul trecut, dar el nu a mai ajuns în faza de producţie</b>În cadrul conferinței de tehnologie Converge desfășurată de către publicația The Wall Street Journal la finalul acestei săptămâni, a participat și Pete Lau - fondatorul companiei OnePlus. Acesta a declarat că anul trecut compania a avut în plan și lansare

Fondatorul OnePlus, Pete Lau a participat la finalul acestei săptămâni la conferinţa de tehnologie Converge, organizată de The Wall Sreet Journal, unde a discutat despre evoluţia companiei pe care a creat-o. Printre subiectele interesante abordate se numără şi faptul că OnePlus avea la un moment dat în proiect un smartwatch.

Aflăm că OnePlus dezvoltase un smartwatch anul trecut, dar a decis să nu îl mai producă. Designul era gata, dar proiectul a fost anulat, din dorinţa companiei de a se axa pe segmentul smartphone, în care opera eficient deja. Mulţi s-au întrebat de ce OnePlus nu produce şi tablete, ceasuri sau alte gadgeturi, dar în afară de telefoane şi accesorii, compania nu pare interesantă de alte segmente si nu vrea sa cheltuiasca sume mari fara un scop clar.

Un smartwatch OnePlus ar fi fost interesant, pentru că ar fi avut cu siguranţă un preţ foarte accesibil şi poate şi un design elegant. Aparent, el fusese plănuit să includă curele din piele, un buton configurabil, tehnologie Qi pentru încărcare şi o rama din titaniu. Evident, ar fi avut şi scanner de puls şi bănuim că Android Wear ar fi fost platforma aleasă.

Poate că produsul va reveni totuşi în actualitate, dacă OnePlus obţine profituri destul de mari din OnePlus 3 încât să îşi permită şi experimente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×