Microsoft publică pagini oficiale cu toate noutăţile din Windows 10 Mobile şi clipuri cu detalii (Video)

749 ori
<b>Microsoft publică pagini oficiale cu toate noutăţile din Windows 10 Mobile şi clipuri cu detalii (Video)</b>&Icirc;n ultimele luni cea mai viabilă metodă de a testa Windows 10 Mobile a fost programul Insider, mai ales că nu prea există terminale pe piaţa cu cel mai nou OS mobil Microsoft. De vreme ce acest release ar trebui să ajungă pe terminalele...

În ultimele luni cea mai viabilă metodă de a testa Windows 10 Mobile a fost programul Insider, mai ales că nu prea există terminale pe piaţa cu cel mai nou OS mobil Microsoft. De vreme ce acest release ar trebui să ajungă pe terminalele compatibile din această săptămână, Microsoft a decis să pregătească publicul, oferind acces la informaţii şi clipuri cu detalii despre OS.

Avem un changelog oficial publicat, cu detalii despre integrarea lui Skype, functia RCS pentru solutiile avansate de mesagerie, Microsoft Edge, Cortana şi noul ecran de Start. Noua aplicaţie Camera este şi ea detaliată, cu suport pentru captura slow motion la pachet (pe terminalele cu dotări de flagship), dar şi noile aplicaţii Office şi Outlook.

Microsoft publică pagini oficiale cu toate noutăţile din Windows 10 Mobile şi clipuri cu detalii (Video)

Windows Hello este o altă noutate, permiţând autentificarea pe bază de analiză a ochilor utilizatorului (doar pe terminalele compatibile). Veţi putea amplasa o fotografie preferată pe ecranul Start, fie peste tile-uri sau în spatele lor. Se pot regla foarte uşor transparenta şi nuanţele de culori. Continuum este o funcţie foarte importantă din Windows 10 Mobile, care transforma un terminal mobil în PC, folosind dockul şi accesoriile potrivite, ca tastatura şi monitorul.

Microsoft publică pagini oficiale cu toate noutăţile din Windows 10 Mobile şi clipuri cu detalii (Video)

Şi Action Center şi Cortana au evoluat, iar mai multe detalii aflaţi de la Microsoft din clip-urile de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×