Huawei şi Xiaomi pregătesc convertibile şi laptopuri 2 în 1 cu diagonale sub 13 inch

714 ori
<b>Huawei şi Xiaomi pregătesc convertibile şi laptopuri 2 în 1 cu diagonale sub 13 inch</b>Auzisem zvonuri că Huawei pregăteşte un aşa numit Matebook pentru prezentare la MWC 2016 şi iată că acum şi surse din Taiwan confirmaă această abordare, nu doar pentru creatorul lui Nexus 6P, dar şi pentru Xiaomi. Se pare că ambele companii au...

Auzisem zvonuri că Huawei pregăteşte un aşa numit Matebook pentru prezentare la MWC 2016 şi iată că acum şi surse din Taiwan confirmaă această abordare, nu doar pentru creatorul lui Nexus 6P, dar şi pentru Xiaomi. Se pare că ambele companii au convertibile în proiect.

E drept că la CES 2016 au abundat aceste modele şi pare singurul segment al tabletelor ce mai poate cunoaşte creştere pe această piaţă stagnantă. Huawei Device ar urma să îşi lanseze primul notebook în aprilie, cu un display de 12.9 inch la bord şi Windows 10, în vreme ce Xiaomi va avea o abordare dual OS. Produsul lor va avea o diagonală de sub 13 inch şi o combinaţie între Windows 10 şi MIUI la bord.

Ambele notebook-uri vor adopta un design 2 în 1 şi vor putea fi transformate în tableta sau laptop la nevoie. E drept că producătorii intra pe o piaţă aglomerată pe care firme ca Lenovo şi ASUS activează de mult timp şi asupra căreia au privirile aţintite şi Samsung mai nou. În plus, produsele Microsoft din această zonă sunt foarte solide.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×