Testul Phone Arena "pe neve" pentru camerele lui iPhone 8 Plus, LG V30 şi Note 8 surprinde; Galaxy Note 8 e codaş!

4.938 ori
<b>Testul Phone Arena "pe neve" pentru camerele lui iPhone 8 Plus, LG V30 şi Note 8 surprinde; Galaxy Note 8 e codaş!</b>Cei de la Phone Arena organizează cam o dată pe lună și un test foto pe nevăzute, test ce presupune listarea unor fotografii realizate de diferite terminale și ulterior deschiderea unui sondaj. Participanții trebuie să aleagă astfel poza care

Dacă v-aş spune că băieţii de la Phone Arena au făcut un test "pe neve" cu camerele celor mai apreciate telefoane ale momentului (minus Pixel 2) şi Galaxy Note 8 a fost codaş m-aţi crede? Ei bine fix asta s-a întâmplat şi detalii avem mai jos.

Test foto

Pentru cei care nu ştiu, un test "pe nevăzute", cum mai făceam şi noi pe Forumul Mobilissimo.ro uneori implică postarea unei serii de fotografii, dintre care publicul trebuie să aleagă preferata lor. Nu era inclusă nici o informaţie despre telefonul care a realizat fotografia, ci doar imaginea şi atât. Capturile au fost grupate câte 3, fiind realizate cu Galaxy Note 8, LG V30 şi iPhone 8 Plus, iar rezultatele le aflaţi mai jos.

Test foto

iPhone 8 Plus pare a câştiga bătălia, cu 47.56% din voturi şi câştigând 5 dintre dueluri. LG V30 e aproape, pe locul 2, cu 30.78% si 4 victorii. Ne surprinde faptul că Galaxy Note 8 rămâne de abia pe locul 3, cu 21.64%, câştigând O SINGURĂ categorie a acestui duel. Asta ca să vă faceţi o idee ce salturi au făcut pretenţiile legate de cele mai noi telefoane, din august şi până acum.

Dacă în august şi septembrie Galaxy Note 8 domina, deja în octombrie a ajuns să nu prindă nici podiumul dacă am include în comparaţii de gen şi Pixel 2... Reţineţi că acestea sunt strict opiniile cititorilor Phone Arena, deci nu coincid cu o părere avizată ca DxOMark şi până una alta nici cu a noastră, până să testăm toate device-urile. Ce trebuie reţinut din toate aceste teste?

Test foto

Că iPhone 8 Plus surprinde cele mai realiste culori şi are cel mai bun HDR. El surprinde culori naturale mai ales ziua şi este excelent la selfie. Nu prea stă bine la capitolul low light totuşi. În ciuda faptului că e pe locul 3 din 3, Galaxy Note 8 este regele fotografiei low light, dar dă chix uneori la balansul de alb. Are şi un plus la claritate, pusă pe seama softului mai mult decât opticii.

LG V30 stă prost la balansul de alb automat la captura low light, dar ziua se descurcă bine. Claritatea e mai bună decât la iPhone 8 Plus noaptea totuşi. Pe mine mă şochează cât de albă e captura lui LG V30 pe timp de noapte, iar o parte din mine ar vrea să aprecieze acest lucru drept calitate de captură. Dar simplul fapt că lumina galbenă nu e galbenă e bizar. LG V30 se descurcă totuşi cel mai bine cu soarele din faţă şi prinde şi cele mai autentice detalii la acel prim plan cu icoana bătrânului cu ochi albaştri.

Test foto

În ce priveşte capturile ataşate acestui articol, reţineţi ordinea lor: prima poză e cu Galaxy Note 8 (A), a doua cu iPhone 8 Plus (B) şi a treia cu LG V30 (C). Evident vă invităm pe site-ul Phone Arena pentru a vedea comparaţia full. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×