Un alt unboxing pentru OnePlus 5T iese la iveală; de acestă dată în format video

2.326 ori
<b>Un alt unboxing pentru OnePlus 5T iese la iveală; de acestă dată în format video</b>Doar ieri ce am descoperit faptul că o publicație germană a publicat din greșeală unboxing-ul lui OnePlus 5T timpuriu și iată că astăzi dăm în cale de un alt unpacking, de această dată de unul video. Este creația unui youtuber care

În cursul zilei de ieri am aflat că publicația germană ZDNet.de a postat unboxing-ul lui OnePlus 5T mult mai devreme decât era programat, vina fiind pusă pe un editor care nu a observat mențiunea cu privire la data de publicare și astfel a dat-o în bară. Nu este însă un caz izolat, asta pentru că astăzi descoperim un alt unboxing din partea youtuber-ului Karl Conard care ne prezintă un clip video detaliat.

OnePlus 5T

Cum era de așteptat, clipul original a fost eliminat de pe contul lui Karl aproape imediat după postare, dar acesta a fost salvat și îl puteți vedea mai jos. Chiar în începutul acestui video Karl spune că a primit coletul fără prea multe informații și cum OnePlus nu l-a pus să semneze vreun contract NDA a decis că nu este deloc greșit să filmeze un unboxing timpuriu. Asta a și făcut, dar a sărit peste ghidul de recenzie unde probabil erau menționate condițiile impuse de OnePlus.

OnePlus 5T

Lăsând acest aspect deoparte, vedem cum se prezintă noul flagship al chinezilor în materie de design. La prima vedere nu schimbă prea multe în afară de ecranul 18:9 de 6 inch inclus aici și de scanner-ul de amprente ce a fost mutat în spate. Este folosită în continuare o carcasă unibody metalică, cu toate că în spate camera duală pare a ieși mai mult în relief decât pe actualul OnePlus 5.

Telefonul sosește cu procesor Snapdragon 835, 6 sau 8 GB RAM în funcție de varianta aleasă și cu până la 128 GB spațiu de stocare flash. Lansarea sa are loc pe 16 noiembrie și acolo mai așteptăm doar confirmarea prețului, pentru că toate celelalte detalii sunt deja cunoscute!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×