Meitu M4 este un telefon axat pe selfie, cu design metalic rotunjit şi un Android personalizat în mod unic

981 ori
<b>Meitu M4 este un telefon axat pe selfie, cu design metalic rotunjit şi un Android personalizat în mod unic</b>Atunci c&acirc;nd am văzut telefonul Meitu M4 subiect de scăpări din partea lui @Upleaks am realizat că acest nume &icirc;mi e familiar. Se pare că &icirc;n urmă cu c&acirc;teva luni descopeream un telefon axat pe funcţii de selfie, pe numele său...

Atunci când am văzut telefonul Meitu M4 subiect de scăpări din partea lui @Upleaks am realizat că acest nume îmi e familiar. Se pare că în urmă cu câteva luni descopeream un telefon axat pe funcţii de selfie, pe numele său Meitu M2. Ei bine, M4 este urmaşul său.

Cele două handseturi au designuri identice poate în afară de difuzoare, care se afla acum în partea inferioară a terminalului. Noul venit include un display de 4.7 inch, cu rezoluţie 720p, conform leaksterului, iar ca OS el aduce Android 4.4 cu un aşa numit MeiOS 2.0 la bord. Sub carcasa metalică rotunjită se afla un procesor MediaTek MT6795, iar acest design îmi aduce puţin cu un Lumia combinat cu un Galaxy Alpha.

Meitu M4

Remarcaţi camera de mari dimensiuni din spate, care pe M2 era de 13 MP, dar aici mă aştept la un upgrade. Această cameră are două bliţuri care o flanchează, iar predecesorul lui Meitu M4 se remarcă printr-o cameră frontală tot de 13 MP, de aici şi axarea pe selfie. Ne aşteptam la o abordare de genul şi aici… si poate la un pret tot apropiat de 400 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×