Sony Xperia Z4 dezvăluit complet într-o serie de imagini randate; design-ul OmniBalance din nou prezent

1.270 ori
<b>Sony Xperia Z4 dezvăluit complet într-o serie de imagini randate; design-ul OmniBalance din nou prezent</b>După ce ieri o primă fotografie randată cu Sony Xperia Z4 ajungea pe web, aceasta dezvăluind numai o parte din carcasa viitorului telefon pregătit de japonezi, astăzi @OnLeaks ne prezintă o serie completă de imagini randate cu terminalul din toate...

După ce ieri o primă fotografie randată cu Sony Xperia Z4 ajungea pe web, aceasta dezvăluind numai o parte din carcasa viitorului telefon pregătit de japonezi, astăzi @OnLeaks ne prezintă o serie completă de imagini randate cu terminalul în cauză. Spre dezamăgirea unora, design-ul nu are prea mari schimbări față de actuala generație.

Observăm același stil de design OmniBalance și numeroasele asemănări cu modelele lansate anul trecut pe piață. Pe lângă elementele de conectivitate prezente în fotografii, ne sare în evidență și un port misterios plasat în dreapta celui microUSB v2.0, port a cărui funcționalitate nu o cunoaștem pentru moment.

Din câte se vehiculează, noul flagship Sony ne-ar putea aduce la pachet un display de 5.2 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 și sistemul de operare Android 5.0.2 Lollipop. De asemenea, va fi prezentă și o cameră foto principală de 20 megapixeli de nouă generație, cât și un senzor frontal ceva mai performant. Cum vi se pare design-ul lui Z4?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×