O nouă variantă a lui Meizu Pro 6 apare pe web, cu ecran curbat dual şi procesor Exynos 8890

1.307 ori
<b>O nouă variantă a lui Meizu Pro 6 apare pe web, cu ecran curbat dual şi procesor Exynos 8890</b>Meizu Pro 6 ar putea primi curând o nouă versiune, model ce va opta pentru un display cu margini curbate în stil Samsung Galaxy S7 Edge. Această variantă ni se prezintă astăzi prin intermediul unor fotografii ajunse pe web direct din China, materiale ce

Meizu Pro 6 era lansat în luna aprilie a acestui an , având la bord un procesor MediaTek Helio X25 şi suport 3D Touch, iar azi aflăm că ni se pregăteşte încă o versiune a acestui terminal. Aparent ea ar fi foarte similară cu Galaxy S7 Edge.

Se pare că noul model, care probabil îşi va schimba numele în Meizu Pro 6 Edge sau ceva de gen va adopta un ecran curbat dual, ca şi S7 Edge, dar şi procesorul Exynos 8890. El se găseşte pe Galaxy S7 şi varianta Edge şi e considerat o alternativă puternică la Snapdragon 820. Noul Meizu ar urma să coste peste 450 de dolari şi probabil va păstra grosul dotărilor high end ale variantei de acum o lună.

Asta înseamnă o cameră de 21 MP cu blitz cu 10 LED-uri, funcţie 3D Touch şi 4 GB RAM. Deocamdată nu avem o dată de lansare, sau o listă clară de dotări, dar Meizu a mai colaborat cu Samsung în trecut, având chiar prioritate la utilizarea procesoarelor lor Exynos. Credeam totuşi că acest trend a dispărut odată cu investiţia masivă făcută de MediaTek în Meizu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×