HTC U11 Plus apare într-un teaser oficial; aduce scanner de amprente în spate și o singură cameră foto

826 ori
<b>HTC U11 Plus apare într-un teaser oficial; aduce scanner de amprente în spate și o singură cameră foto</b>În ultimele zile am avut o întoarcere de situație cu privire la HTC U11 Plus, telefon despre care celebrul zvonac Evan Blass spunea că nu va debuta pe 2 noiembrie și că în evenimentul cu pricina îl vom vedea doar pe HTC U11 Life, telefon din

Când eram aproape siguri că lansarea lui HTC U11 Plus va veni pe data de 2 noiembrie, celebrul zvonac Evan Blass ne spunea să o lăsăm mai moale cu entuziasmul pentru că în cadrul acelui eveniment va sosi doar modelul U11 Life. Astăzi însă se dovedește că și @evleaks mai greșește, asta pentru că pagina oficială de Facebook HTC tocmai ce a postat un teaser pentru nimeni altul decât HTC U11 Plus.

Vedem clar aici faptul că este vorba despre varianta upgrade pentru U11, model ce aduce un scanner de amprente în spate ca urmare a integrării unui display 18:9 ce ocupă mare parte din panoul frontal. Este menționată și data de 2 noiembrie drept ziua lansării și dacă vă amintiți, acum ceva timp modelul U11 Life ni s-a prezentat în câteva imagini cu scanner de amprente plasat frontal.

Așadar U11 Plus vine într-adevăr pe 2 noiembrie și vom avea primul smartphone HTC cu display 18:9, un produs ce ar putea atrage publicul aflat în cătuarea unui telefon arătos. Așteptăm un panou de 5.99 inch cu rezoluție QHD+, 4 sau 6 GB RAM și procesorul Snapdragon 835 la bord!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×