Nokia 7 Plus apare în randări cu ecran 18:9 și cameră duală în spate; sunt menționate și câteva dotări

3.330 ori
<b>Nokia 7 Plus apare în randări cu ecran 18:9 și cameră duală în spate; sunt menționate și câteva dotări</b>Cei de la HMD Global ne-au promis surprize pentru ediția MWC din acest an, acolo unde am putea vedea printre altele și smartphone-ul Nokia 7 Plus. Acesta se vehicula a fi la început doar o variantă ușor upgradată pentru modelul standard

Una dintre surprizele pe care HMD Global le-ar putea aduce în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona ar putea fi și smartphone-ul Nokia 7 Plus. Detalii despre această variantă upgrade a modelului standard ce debuta pe piața din China în octombrie au tot apărut pe web în ultima vreme și deși se credea că noutățile vor fi unele minore la nivel de echipare hardware, s-ar părea că este vorba de mai mult.

Nokia 7 Plus

Astăzi o serie de fotografii postate pe platforma Baidu ne prezintă o parte din dotările hardware ale variantei Plus și totodată o randare a produsului. Nu băgăm mâna în foc că sunt imagini oficiale aici, asta pentru că la o privire mai atentă se pot descoperi multe detalii ce sugerează că este vorba doar despre randări fan-made.

Nokia 7 Plus

Potrivit spuselor de aici, telefonul ar oferi ecran 18:9 de 6 inch cu rezoluție FHD+, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660, 4 GB de RAM și 64 GB de stocare flash + slot microSD. Va avea o cameră duală de 12 + 13 mpx în spate cu optică Zeiss și zoom optic 2x, iar în partea frontală un senzor de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0 și optică Zeiss aparent.

Nokia 7 Plus

Se mai menționează și prezența unui port USB Type-C și a lui Android 8.0 preinstalat din fabrică. Personal mă aștept ca upgrade-urile să nu fie chiar atât de spectaculoase, dar vom afla acest lucru abia ce TENAA sau altă autoritate va certifica telefonul. Dacă lansarea este programată pentru MWC 2018, ar trebui ca numărul de leak-uri să crească în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×