Apple ar urma să cumpere Shazam luni, făcând o ofertă de 400 de milioane de dolari

1.974 ori
<b>Apple ar urma să cumpere Shazam luni, făcând o ofertă de 400 de milioane de dolari</b>Ori de câte ori auzim o melodie la televizor sau radio și dorim să aflăm care este numele său apelăm la nimeni altul decât Shazam - soluție ce are mari șanse să fie cumpărată de către Apple la începutul săptămânii viitoare. Se vehiculează

Ne-am obişnuit ca Shazam să fie definiţia soluţiilor care îţi descoperă melodiile auzite pe stradă, la restaurant sau la concert, iar celebrul serviciu ar putea să aibă un nou proprietar începând cu săptămâna viitoare. Zvonurile afirmă că Apple intenţionează să anunţe achiziţia Shazam luni.

Suma de 400 de milioane de dolari este vehiculată, iar Apple ar putea integra Shazam în Apple Music cumva. Shazam nu este deloc o soluţie nouă şi nici chiar inovatoare, existând aplicaţii similare cu mulţi ani în urmă. Vă reamintesc numai de Track ID de la Sony, de pe Walkman-uri. Totuşi, cumva Shazam s-a branduit drept cea mai cool aplicaţie de identificare a melodiilor şi a primit şi multe campanii publicitare asociate. Vedem că mărci de bere şi operatori de telefonie se promovează cu ajutorul său şi există şi o emisiune TV "Beat Shazam", în care concurenţii trebuie să identifice melodiile mai rapid decât acest serviciu.

Peste 1 miliard de download-uri are aplicaţia, care include şi alte funcţii, precum un tracklist cu melodiile descoperite de voi şi link-uri spre clipurile YouTube şi download via iTunes. În 2014 Siri primea integrare cu Shazam, iar în ultimii ani Google Assistant a început la rândul său să ofere funcţia de identificare a melodiilor ascultate. La o evaluare financiară din 2015, Shazam avea o estimare la 1 miliard de dolari.

Soluţia sa este folosită zilnic de peste 20 de milioane de ori, având mai nou şi posibilitatea de a identifica un serial TV, poster de film, reclamă din reviste sau conţinuturi AR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×