Meizu 15 și Meizu 15 Plus se lansează pe 22 aprilie; Va exista și o variantă Lite se pare

1.286 ori
<b>Meizu 15 și Meizu 15 Plus se lansează pe 22 aprilie; Va exista și o variantă Lite se pare</b>Și chinezii de la Meizu pregătesc lansarea de noi smartphone-uri în perioada următoare, mai precis pentru data de 22 aprilie atunci când vor debuta modelele Meizu 15 și Meizu 15 Plus. Acestea

În perioada următoare și chinezii de la Meizu pregătesc lansarea unor noi smartphone-uri, modele ce vor sosi cu ocazia aniversării de 15 ani de la înființarea companiei. Primele detalii despre un asemenea telefon aniversar soseau în ultima parte a anului trecut iar acum se vorbește despre un trio de handset-uri Meizu 15. Astfel vom avea de-a face cu varianta standard, cea Lite, respectiv cu cea Plus care va aduce dotări mai atractive.

Meizu 15

Potrivit unei invitații sosite online, se pare că lansarea acestor modele va avea loc pe data de 22 aprilie, zi în care vom afla totul despre noile dispozitive. Meizu 15 și Meizu 15 Plus se vor remarca prin display-urile 18:9 și muchii ale panoului frontal foarte înguste. Se vehiculează chiar faptul că vom avea parte doar de o muchie în partea de sus mai generoasă, în vreme ce restul de 3 laturi vor fi edge-to-edge.

Varianta Plus va oferi ecran QHD+ de 5.95 inch, procesor Exynos 8895, 4 sau 6 GB RAM în funcție de varianta aleasă și o cameră duală de 20 + 12 megapixeli în spate. Va avea și cameră selfie de 20 mpx, iar la interior o baterie de 3430 mAh. Modelul standard este așteptat să vină cu ecran FHD+ de 5.46 inch, procesor Snapdragon 660, 4 sau 6 GB RAM și baterie de 2940 mAh.

Despre modelul Lite nu se știu prea multe, dar așteptați-vă la ecran HD+, 3 GB RAM și procesor MediaTek probabil. La prima vedere, Meizu 15 Plus sună tare interesant. Să vedem și prețurile! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×