Motorola aduce un update major pentru aplicația Camera, chiar înaintea lansării lui Moto G6

1.315 ori
<b>Motorola aduce un update major pentru aplicația Camera, chiar înaintea lansării lui Moto G6</b>Am aflat chiar ieri faptul că cei de la Motorola pregătesc un eveniment de presă pentru data de 19 aprilie, zi în care vom vedea lansate modelele Moto G6, Moto G6 Play și Moto G6 Plus. Acestea fac parte din gama mid-range de preț și dotări

După ce ieri Motorola dezvăluia data la care vor debuta noile modele Moto G6, iată că astăzi descoperim faptul că firma aflată sub conducerea Lenovo a început distribuirea unui update major pentru aplicația Camera de pe telefoanele sale. Vorbim despre un release complet regândit pe care îl vom regăsi din fabrică pe terminalele Moto G6, G6 Play și G6 Plus, dar și pe actualele modele sub formă de update.

Moto Camera

Printre schimbările observate din start se numără noua iconiță pentru aplicația Camera, iar în software-ul propriu-zis avem de acum 3 secțiuni la bază sub vizorul foto. În plan central se află modul foto, în dreapta cel video, iar în stânga cel care permite activarea mai multor funcții de captură. Trecerea de la un mod la altul poate fi realizată și prin gesturi de swipe.

În secțiunea de setări avem acum parte de un background 100% opac, iar după cum observați în partea de sus avem posibilitatea de a activa sau dezactiva HDR-ul, de a umbla la timer, acționa modul manual sau opri/porni bliț-ul LED. Aflăm că aplicația va fi distribuită către terminalele Moto în următoarele zile. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×