Meizu 16 și Meizu 16 Plus sunt certificate de TENAA; Avem fotografii și liste de specificații complete

947 ori
<b>Meizu 16 și Meizu 16 Plus sunt certificate de TENAA; Avem fotografii și liste de specificații complete</b>Compania chineză Meizu are în plan lansarea unor noi terminale high-end pe piață în perioada următoare, modele numite Meizu 16 și Meizu 16 Plus care vor sosi la doar câteva luni distanță de variantele predecesor numite Meizu 15 și Meizu 15 Plus

Pe data de 8 august cei de la Meizu au în plan dezvăluirea smartphone-urilor intitulate Meizu 16 și Meizu 16 Plus, terminale ce vin la doar câteva luni distanță de la variantele Meizu 15, respectiv Meizu 15 Plus. Aflăm astăzi totul despre noile handset-uri prin intermediul certificărilor oferite de către TENAA ce includ liste complete de specificații, cât și fotografii reale pe care le puteți vedea în articolul de față!

Meizu 16

Meizu 16

Primul de pe listă este modelul standard Meizu 16 care ne va aduce la pachet un ecran AMOLED cu diagonală de 6 inch și rezoluție Full HD+ de 2160 x 1080 pixeli, fără ca în peisaj să își facă apariția vreun decupaj. Telefonul sosește într-o carcasă unibody cu grosime de doar 7.3 mm și greutate de 156 grame, corp ce găzduiește bateria de 2950 mAh ce va oferi cu siguranță suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. 

La bord se mai află un procesor octa-core de 2.8 GHz ce s-ar putea dovedi a fi un Snapdragon 710 sau Snapdragon 845, 6 GB de RAM și 128 GB de stocare flash. Nu are slot microSD și printre alte dotări mai regăsim camera frontală de 20 megapixeli și camera duală din spate compusă dintr-un senzor principal de 12 mpx și unul secundar de 20 megapixeli.

Meizu 16 Plus

Meizu 16 Plus

Pentru cei care au nevoie de o diagonală și mai generoasă va exista varianta Meizu 16 Plus ce propune un ecran de 6.5 inch cu tehnologie AMOLED și aceeași rezoluție FHD+. Și aici întâlnim un procesor octa-core de 2.8 GHz, 6 GB de RAM, 128 GB spațiu de stocare flash și o cameră frontală de 20 megapixeli pentru captura selfie. În spate se află o cameră duală de 12 + 20 megapixeli cu suport pentru captură bokeh.

Bateria crește la o capacitate de 3570 mAh și în vreme ce grosimea rămâne la 7.4 mm, greutatea ajunge la 180 grame. Nici pe Meizu 16 și nici pe această variată Plus nu vedem scanner-ul de amprente fizic, semn că am putea primi un senzor integrat în ecran. Ne convingem de acest detaliu și de prețuri pe 8 august atunci când cele două telefoane devin oficiale!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×