Meizu 16S apare în noi fotografii, cu ecran cu muchii ultra-înguste

1.050 ori
<b>Meizu 16S apare în noi fotografii, cu ecran cu muchii ultra-înguste</b>Meizu a fermecat pe toată lumea în ultima lună, prezentând telefonul fără orificii şi butoane Meizu Zero, dar în culise pregătea şi alte terminale ceva mai mainstream. Printre ele se numără şi Meizu 16S, care tocmai a apărut în fotografii noi, ce îl..

Meizu a fermecat pe toată lumea în ultima lună, prezentând telefonul fără orificii şi butoane Meizu Zero, dar în culise pregătea şi alte terminale ceva mai mainstream. Printre ele se numără şi Meizu 16S, care tocmai a apărut în fotografii noi, ce îl prezintă cu muchii ultra înguste.

Despre acest telefon primeam informaţii încă din luna noiembrie a anului trecut, când apărea cu perspectiva unui procesor Snapdragon 855 la bord. Acum scapă din nou şi formatul sau este în mare similar cu al lui Meizu 16. Va avea şi o versiune 16s Plus şi nici unul dintre modelele noi nu va veni cu bretoane, decupaje sau orificii în ecran.

Meizu 16S

Meizu 16s este dotat cu un ecran AMOLED de 6.2 inch, iar varianta Plus are display de 6.76 inch. În ambele cazuri rezoluţia este Full HD+, iar ecranele au protecţie Gorilla Glass 6. TYelefonul vine cu procesor Snapdragon 855 şi o cameră principală cu senzor Sony IMX586 cu rezoluţie de 48 MP şi stabilizare optică.

Are şi baterie de 3600 mAh. Oficialii Meizu se lauda cu muchiile subţiri, iar bărbia nou venitului ar fi cu 1.5 mm mai mică decât a lui Meizu 16. Telefoanele noi ar urma să vină în aprilie sau mai la suma de 430 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×