Meizu curand in Europa!

1.896 ori
<b>Meizu curand in Europa!</b>Ploua cu vesti de la CeBIT, unde Meizu miniOne nu ne-a onorat cu prezenta, nici macar sub forma de concept. Totusi domnii CEO de la Meizu ne dau vesti bune: terminalele lor vor "debarca" in Europa. Exista totusi o completare: gadgeturile dedicate pietei...

Ploua cu vesti de la CeBIT, unde Meizu miniOne nu ne-a onorat cu prezenta, nici macar sub forma de concept. Totusi domnii CEO de la Meizu ne dau vesti bune: terminalele lor vor "debarca" in Europa.

Exista totusi o completare: gadgeturile dedicate pietei europene nu vor fi telefoane! miniOne va fi vandut si in afara tarii sale de origine, China, dar doar ca audio/video player. Primul astfel de model va fi disponibil fara camera si va costa 195 de dolari pentru varianta de 4GB si 305 dolari pentru cea de 8GB. Astfel preturile de 285 (4GB) si 400 (8GB) dolari pe care le cunosteam se refereau la telefonul miniOne cu functii de media player.

Pentru un pret putin mai mare decat cel al variantei sale de player, telefonul va include o camera de 2 megapixeli si TD-SCDMA impreuna cu tri-band GSM/GPRS, dar fara EDGE. Meizu a mai anuntat ca fisierele video vor putea fi vizualizate la 30fps si o rezolutie de 720x480 si terminalul va incorpora aceleasi codecuri ca si celelalte telefoane produse de compania asiatica.

Acestea sunt doar obiective si planuri si nu bagam mana in foc ca vom da ochii cu miniOne pana la finalul lui 2007.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×