Samsung F200, un music phone subtirel

2.490 ori
<b>Samsung F200, un music phone subtirel</b>In caz ca nici un model Walkman de la Sony Ericsson nu este pe gustul dumneavoastra puteti incerca terminalul F200 de la Samsung, succesorul lui X830. Ca si precedentul model, F200 este un slider putin mai alungit decat designurile cu care eram obisnuiti....

In caz ca nici un model Walkman de la Sony Ericsson nu este pe gustul dumneavoastra puteti incerca terminalul F200 de la Samsung, succesorul lui X830.

Ca si precedentul model, F200 este un slider putin mai alungit decat designurile cu care eram obisnuiti. Telefonul este dotat cu un display extern de 1.46 inch ce suporta o rezolutie de 220x128, iar socul vine la capitolul memorie interna: in timp ce X830 avea 1GB de memorie, F200 ne ofera un inutil 5MB. Totusi nu este cazul sa ne impacientam, deoarece Samsung s-a gandit la toate si a inclus si sloturi microSD pentru extensii de memorie.

Terminalul ofera suport pentru fisiere MP3, WMA, OGG, DCF si SMP, lucru care era de asteptat pentru un music phone. Un buton pentru functia de "hold" si o mufa pentru casti confirma orientarea telefonului la capitolul divertisment muzical. Nu cunoastem inca o data oficiala de lansare sau un pret pentru acest asa-zis concurent al lui Sony Ericsson Walkman.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×