Meizu M8 a fost lansat oficial

1.542 ori
<b>Meizu M8 a fost lansat oficial</b>Dupa o asteptare de peste 2 ani, telefonul Meizu M8, cea mai celebra clona a lui iPhone a fost lansat oficial si pus in vanzare. Specificatiile finale ale lui Meizu M8 includ un display touchscreen de 3.4 inchi, Windows CE 6.0 si o camera de 3.2...

Dupa o asteptare de peste 2 ani, telefonul Meizu M8, cea mai celebra clona a lui iPhone a fost lansat oficial si pus in vanzare.

Specificatiile finale ale lui Meizu M8 includ un display touchscreen de 3.4 inchi, Windows CE 6.0 si o camera de 3.2 megapixeli. Primele recenzii care au aparut pe web indica faptul ca handsetul este dezamagitor, nefiind nici pe departe rivalul lui iPhone la care ne asteptam cu totii.

Competitivitatea acestui produs a fost afectata de amanarile lansarii pe care le-a suferit terminalul, cauzate in special de probleme cu software-ul. Meizu a avut si probleme legale, reprezentantii sai fiind "goniti" de la CeBIT 2008, deoarece autoritatile germane considerau ca M8 este un produs ilegal.

Terminalul este disponibil la pretul de 348 de dolari pentru varianta de 8 GB si 421 pentru cea de 16, cu mentiunea ca acest handset nu suporta nici macar conectivitate WiFi si 3G.

Sursa: Ubergizmo.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×