Allview S1i Tytan, telefonul dual SIM a fost updatat

2.377 ori
<b>Allview S1i Tytan, telefonul dual SIM a fost updatat</b>Va mai amintiti de telefonul Allview S1 Tytan, un handset dual SIM pe care vi-l prezentam cu ceva timp in urma si a carui recenzie am facut-o aici ? Ei bine el a fost updatat acum, la versiunea S1i, iar daca doriti sa aflati cu ce vine nou terminalul,...

Va mai amintiti de telefonul Allview S1 Tytan, un handset dual SIM pe care vi-l prezentam cu ceva timp in urma si a carui recenzie am facut-o aici ? Ei bine el a fost updatat acum, la versiunea S1i, iar daca doriti sa aflati cu ce vine nou terminalul, aruncati o privire mai jos.

Visual Fan ne informeaza ca in privinta hardware-ului nu exista diferente intre vechiul Tytan si modelul S1i, dar ceea ce a fost adaugat este suportul pentru Java si Google, plus faptul ca pot fi instalate aplicatii pe telefon. Va reamintim ca Tytan S1i si S1 sunt handseturi fabricate in Romania, care sosesc cu display TFT si suport pentru carduri microSD.

Handsetul incorporeaza si o camera de 2 megapixeli, cu suport pentru inregistrare video si este comercializat de catre Visual Fan SRL, din Brasov. Acestia vor lansa un nou handset saptamana viitoare, pe numele sau M2 Chroma, el urmand sa fie disponibil la pretul de 369 RON.

M2 Chroma va fi de asemenea un telefon dual SIM, cu radio FM, GPRS, Bluetooth, memorie Flash de 128 MB si SDRAM de 32 MB. Mai multe detalii aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×