Meizu M8, celebra clona iPhone, gata de lansare

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.409 ori
<b>Meizu M8, celebra clona iPhone, gata de lansare</b>Meizu M8 este gata de lansare inca din 2006, reusind performanta sa dezamageasca publicul mai mult cu fiecare veste pe care o primeam despre acest terminal made in China. Iata ca in sfarsit putem afirma ca ne apropiem de lansarea celei mai celebre clone...

Meizu M8 este gata de lansare inca din 2006, reusind performanta sa dezamageasca publicul mai mult cu fiecare veste pe care o primeam despre acest terminal made in China. Iata ca in sfarsit putem afirma ca ne apropiem de lansarea celei mai celebre clone iPhone, programata pentru luna martie.

Smartphone-ul chinezesc foloseste noul firmware 0.9.0.1, care suporta copy/paste, sincronizare cu calendarul Outlook si un sistem complet de backup. Exista chiar si un SDK disponibil si o licenta pentru retelele chinezesti, astfel ca handsetul va intra in legalitate din martie, fara problemele pe care le-a avut la anumite showuri tech.

Intr-un moment mai mult sau mai putin hilar, celor de la Meizu le-a fost inchis standul de la CeBIT 2008, de vreme ce produsul lor nu era tocmai legal. Speram din toata inima ca probleme de software ale terminalului sa fi fost rezolvate, ele fiind motivul pentru care handsetul nu a fost lansat mai devreme, asa cum fusese programat.

Pentru a va reimprospata memoria, iata si un clip video cu terminalul Meizu M8 in actiune:

Sursa: Mobilewhack.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×